Hvordan var artiklen?

1491220cookie-tjekSplintercelle får en animeret tilpasning af tv-serien på Netflix
Underholdning
2020/07

Splintercelle får en animeret tilpasning af tv-serien på Netflix

På trods af rygter, der flyver rundt om, at Ubisoft er interesseret i at bringe Sam Fisher og Splinter Cell ser det ud til, at Mr. Fisher vises på den lille skærm først i stedet for på pc eller hjemmekonsoller. Ifølge en ny rapport, Netflix - hvem er på Forrædere over Amerika liste sammen med Ubisoft - er klar til at lufte et nyt Splinter Cell animerede serier ved hjælp af John Wick forfatter Derek Kolstad.

Pr. Variant.com (arkiv) ser det ud til, at Netflix, Ubisoft og Kolstad vil samarbejde om at lave en animeret serie eller TV-tilpasning af den populære Tom Clancy-franchise “Splinter Cell".

Hvis du ikke er klar over hvad der er under Kolstads bælte, så ved, at han har arbejdet på alle tre "John Wick”Film og nyligt co-oprettet Quibi-serien“The Hart, ”Med Kevin Hart og John Travolta i hovedrollen.

Derudover arbejdede Kolstad også med "Falke og vintersoldat”-Serien, der får premiere på Disney Plus såvel som funktionen“Ingen”Hos Universal. Sidstnævnte film kommer til at blive frigivet i 2021, mens "Falke og vintersoldat”Forventes at debutere engang senere på året.

Med alt dette vil Kolstad fungere som forfatter og udøvende producent i det kommende Splinter Cell Netflix-serien. Hjemmesiden bemærker også, at den kommende tilpasning har modtaget en to-sæson, 16 episoder.

Det er uklart på dette tidspunkt, hvordan kunststilen vil se ud, og hvorvidt showet vil tage friheder til afskårne hjørner for at reducere kvaliteten, eller om det vil være bemærkelsesværdigt kunstmæssigt, men uanset hvor det er tilfældet, finder vi ud af det senere år eller i begyndelsen af ​​2021.

Hvad angår detaljer og detaljer om det kommende Splinter Cell animeret tilpasning, Netflix, Ubisoft, og reps for Kolstad afviste at kommentere det specifikke ved aftalen. Med andre ord vil tiden vise, hvad der går ned i forbindelse med dette show.

Den sidste nye post i serien militær / spionage var Splinter Cell: Sortliste, der blev frigivet på tværs af pc, PS3, Xbox 360 og Wii U den 20. august 2013.

Anden underholdning