Hvordan var artiklen?

1485980cookie-tjekParty Crasher Simulator lader dig gift mad, få kyllinger drukket og smell dem
Medier
2020/07

Party Crasher Simulator lader dig gift mad, få kyllinger drukket og smell dem

Glob Games Studio arbejder på en splinterny og original spiloplevelse, der ikke er alt for forskellig fra Eek! Games' House Party. Det hedder Party Crasher Simulator, og det centrerer omkring en fyr, der går ned i fester, bliver beruset, spyder drinks, giver mad og slår varmt kyllinger.

Målet med spillet koncentrerer sig om en douche-taske, der må snige sig ind i ubudne parter. Hans opgave er at forstyrre parterne og forårsage så meget ødelæggelse som muligt uden at blive fanget og derefter snige sig uudtænkte ud.

Der er en teaser-trailer, hvor meddelelsen giver dig en idé om, hvad du kan forvente af spillet, som du kan tjekke nedenfor.

Det hele spilles fra første person, og du får specifikke mål for, hvad du skal gøre. Hvordan du fuldfører disse mål er op til dig.

Når du gennemfører sideaktiviteter, vil du kunne opgradere dine evner. Dette giver dig mulighed for at snige dig ind i flere hjem, nedbryde flere partier og forårsage mere kaos.

Dette er den slags spil, der går, og giver dig mulighed for at være så modbydelig, som du vil, alt sammen for et par fniser og at føle sig lystige. Spillet har ikke meget dybde, men hvis sløjferne er sjove, kyllingerne er varme, og udfordringerne kræver lidt tanke og taktik, så er det ikke alt sammen dårligt.

Party Crasher Simulator er dog stadig langt væk fra frigivelse. Spillet forventes ikke at falde indtil 1. juli 2021. Forhåbentlig bliver det ikke deformeret af irriterende SJW'er eller CJW'er, der fører frem til dens frigivelse.

Selvom du stadig kan ønske listen eller følge spillet ved at besøge Steam butik side.

Andre medier