Hvordan var artiklen?

1487610cookie-tjekGunfire Reborn, Update For Borderlands-Style Roguelite tilføjer flere kanoner, ruller, etaper
Medier
2020/07

Gunfire Reborn, Update For Borderlands-Style Roguelite tilføjer flere kanoner, ruller, etaper

Den endelige måned-opdatering for Douyi Interactive Entertainment's Borderlands-inspireret FPS-roguelit, Genfødt skud, vil tilføje en betydelig mængde nyt indhold til spillet, inklusive alle nye våben, alle nye magiske ruller og nogle helt nye stadier at udforske.

Hvis du nød det originale koncept med Borderlands, Genfødt skud er et mere sundt tilbageslag til faktisk sjovt fyldt gameplay for rigtige spillere.

I en post lavet den Juli 10th, 2020 som dækker den seneste opdatering til spillet, annoncerede de også, at de også har en anden større opdatering, der skal ankomme i juli, hvilket vil indeholde meget mere indhold. Opdateringen lyder ...

”I denne opdatering rettede vi nogle fejl og optimerede nogle interaktionsdetaljer. Vi vil opdatere flere nye våben, ruller og etaper i slutningen af ​​denne måned, og den nye version er i øjeblikket i intern test. Vær venlig at holde øje med. ”

Løftet om nyt indhold kommer blandt klager fra fans af spillet om, at der ikke er noget andet for dem at gøre, efter at de maksimerede deres karakter.

Sandheden skal siges, dette er den bedste form for klage, en udvikler kunne modtage!

Når du har titusinder af mennesker, der beder dig om mere indhold, betyder det, at du gør noget meget rigtigt.

Med hensyn til den seneste 10. juli-opdatering løser den en række problemer med UI-navigation og ydeevne, såvel som at løse en masse fejl med fjender og co-op.

Desværre indeholder den ikke offline split-screen co-op, men måske hvis nok folk beder om det, kan de overveje at implementere det? Det vil bestemt give dem et ben op over Borderlands spil, hvor Gearbox Software med vilje udelukkede split-screen co-op på pc for at tvinge pc-spillere til at købe ekstra kopier for at spille co-op, selvom split-screen-kompatibilitet allerede er indbygget i Unreal Engine som en del af den grundlæggende motor aktiv pakke.

Uanset hvad planlægger Douyi Interactive at beholde Genfødt skud i tidlig adgang i overalt mellem to og fire måneder. Det har været i tidlig adgang siden maj 2020, så hvis de kan holde sig til deres tidsplan for køreplanen, skal de se ud for at gå på kandidatuddannelse fra Early Access et sted i september eller oktober.

Borderlands-style roguelite er i øjeblikket i tidlig adgang på Steam butik. Du kan hente en digital kopi af Genfødt skud for $ 11.99.

Andre medier