Hvordan var artiklen?

1486980cookie-tjekCrossCode nu tilgængelig til Xbox One, PS4, Nintendo Switch
Medier
2020/07

CrossCode nu tilgængelig til Xbox One, PS4, Nintendo Switch

Deck13 og Radical Fish Game's Cross kode har endelig lanceret til hjemmekonsoller efter at have brugt år i udvikling og masser af tid på at skrabe gennem Early Access-processen. Du kan nu hente en digital kopi til Nintendo Switch, PS4 eller Xbox One.

Efter at have brugt år med at arbejde med RPGMaker for at blive god til at udvikle indie-RPG'er, besluttede udviklerne på Radical Fish at bygge deres egen spilmotor og arbejde på deres egen originale IP, kendt som Cross kode. Det er en tilbagevenden til klassiske JRPG'er fra yesteryears, da videospil faktisk var gode.

Efter at have tilbragt fire år i Early Access og lanceret på pc tilbage i september 2018, har de endelig formået at frigive den pixelerede RPG til hjemmekonsoller kun to år senere.

Action-RPG er tema omkring genindspilning af de visuelle motiver fra klassiske 16-bit titler fra SNES-æraen, som f.eks. Terranigma or Secret of Mana, men med moderne billedhastigheder og spilbarhed sammen med aktionsorienteret kamp i realtid.

Tænk på det som en SNES-iteration af Hyper Light Drifter.

Derudover er der også fangehulsmarkering og puslespilmekanik, der er blevet spejlet efter spil som The Legend of Zelda.

De estimerer, at det vil tage dig overalt mellem 30 til 80 timer at gennemføre. Du vil være i stand til at låse op 90 kampkunst og gennemføre mere end 100 forskellige missioner spredt over syv forskellige regioner, med 120 fjender til kamp, ​​og mere end 30 bosskampe at møde.

Lanceringen af Cross kode på konsoller er imidlertid ikke et ild og glemme øjeblik. De har også nogle udvidelsespakker i værkerne, og en patch efter lancering, der tilføjer nyt spil + til PS4-, Xbox One- og Nintendo Switch-versionen af ​​spillet.

Du kan hente en digital kopi lige nu fra over på Nintendo eShop, PlayStation StoreEller Microsoft Store.

Jeg skal dog advare dig, men jeg er ikke bekendt med dette spil eller dets udviklere, så vær opmærksom på enhver form for Venstre-propaganda, hvis du beslutter at hente en kopi.

Andre medier