Hvordan var artiklen?

1478580cookie-tjekUbisoft siger, at Trackmania Remake er et gratis spil, som du betaler for flere gange
Nyheder
2020/06

Ubisoft siger, at Trackmania Remake er et gratis spil, som du betaler for flere gange

Mens triple-A-udgivere og -udviklere presser på for en digital fremtid, der er drevet af live-service/abonnement-baseret mekanik, slutter Ubisoft sig til den grådige sjov ved at skubbe på konvolutten med genindspilningen af Trackmania nationer. "Free-to-play"-racerspillet vil give spillere adgang til visse funktioner i spillet, såsom build-tilstanden, ved at slippe kolde hårde kontanter med jævne mellemrum.

Hvis du er ude af løkken, Trackmania nationer er en genstart eller genindspilning af racerspillet fra 2006. Den nye iteration af den pågældende titel stod over for en forsinkelse, da den skulle udgives den 5. maj i år. Spillet vil dog nu frigives til pc via Uplay og Epic Games Store den 1. juli 2020.

Det, der gjorde både spillere og fans vrede, er under høflighed trackmania.com:

Starter adgang: Gratis for spillere at køre solo eller multiplayer på officielle kampagner, der fornyes kvartalsvis, inklusive 25 baner, hvilket giver spillerne mulighed for at optjene medaljer og optage scorer på de regionale ranglister. Spillere vil være i stand til at nyde andre spillers kreationer på Arcade Channel, prøve forskellige editorer (numre, replays og skins) og kortanmeldelsesservere. Den ugentlige Nations League er også tilgængelig for afslappede konkurrencer.

Anden del følger trop:

Standard adgang: Ud over det gratis indhold udvider Standard Access indholdet, der er tilgængeligt med spillerskabelser, inklusive valget "Dagens spor" og fuld adgang til genafspilning, sporeditorer og kortanmeldelsesservere. Derudover kan spillere deltage i daglige konkurrencer og beholde alle "Dagens spor" og "officielle" kampagnespor. Et års standardadgang er tilgængelig for $9.99.

Og den tredje gerningsmand er ikke for langt bagefter de to andre systemer:

Klubadgang: Herunder ovenstående giver Club Access spillere mulighed for at deltage i deres yndlingsklubber for at få adgang til eksklusivt indhold og aktiviteter såsom hudtilpasning, særlige kampagner, onlinerum, træningsbaner og konkurrencer. De kan også oprette deres egen klub for at dele deres kreationer og organisere begivenheder. Spillere kan deltage i Open Grand League, arrangeret af Ubisoft Nadeo, og prøve at kvalificere sig til Trackmania Grand League. Et års Club Access er tilgængelig for $29.99 eller tre år for $59.99.

Sammenfattende, da Ubisoft annoncerede, at den kommende genindspilning af Trackmania ville være gratis, men fuld adgang til track-editoren vil koste penge, fan-reaktion fulgte som forventet.

Ud over ovenstående, hjemmeside PC Gamer (arkiv) modtog et svar fra Ubisoft vedrørende klagerne, som findes nedenfor:

“Det er faktisk ikke en abonnementsmodel, men en adgang til spillet i en begrænset periode. Du betaler for at have adgang til spillet i én periode, og det er det. Når tiden er forbi, skal du købe spillet igen, så længe du vil have adgang til det igen."

Se, dette er kun begyndelsen, og flere spil i en overskuelig fremtid vil fortsætte denne metode til at tvinge folk til at betale igen for segmenter af et spil, selvom nævnte person "ejer" det pågældende spil.

Anyway, og som nævnt ovenfor, genindspilningen af Trackmania nationer udkommer til pc via Uplay og Epic Games Store den 1. juli 2020.

(Tak for nyheds tipset ThyBonesConsumed)

Andre nyheder