Hvordan var artiklen?

1483070cookie-tjekThe Big Ugly Trailer indeholder Vinnie Jones, der bliver hævn mod Ron Perlman
Medier
2020/06

The Big Ugly Trailer indeholder Vinnie Jones, der bliver hævn mod Ron Perlman

4G Vision, Veritcal Entertainment og Scott Wiper's Den store grimme er et throwback til klassiske hævnfilm. Det handler om en mand, der mister nogen kære for ham og beslutter at få alle til at betale, indtil han finder manden ansvarlig. At påtage sig rollen som hævn-inkarneret er ingen ringere end den virkelige hårde fyr og tidligere fodboldspiller, Vinnie Jones.

Den store grimme handler om en britisk gangster, der bruger en amerikansk forretningsmand til at rense sine beskidte kontanter. Vinnie Jones er en af ​​musklerne for gangsteren, men hans pige bliver dræbt, og så tænder han på de mennesker, han plejede at samarbejde med.

Den næsten tre minutters trailer fastlægger det grundlæggende plot, men det giver alligevel ikke alt. Du kan tjekke det nedenfor med tilladelse fra Film Trailers Kilde.

 

 

Uanset hvad det ser ud som en klassisk hævnflick lavet i en lignende vene som film som Jeg sover når jeg er død, ud af ovnen or Death Wish II.

Filmen ser temmelig solid ud med hensyn til kvalitet, og det er rart, at Vinnie Jones er vendt tilbage til skærmen i en rolle, der bestemt passer ham.

Forhåbentlig undermineres ikke antagelsen af ​​en form for anden skjult propaganda. På hovedet forsøger i det mindste nogle af disse indiefilmer at bringe den underholdningsform tilbage, som Hollywood har forladt.

Andre medier