Hvordan var artiklen?

1483880cookie-tjekSamurai Shodown DLC tilføjer til Honours Warden
Medier
2020/06

Samurai Shodown DLC tilføjer til Honours Warden

SNK Corporation annoncerede, at det nyeste downloadede indhold, der kommer vej ind Samurai Shodown er en helt uventet karakter fra Ubisoft's For Honor. Karakteren er Warden, og han kan spilles lige nu den 24. juni 2020.

Meddelelsen bekræfter, at Warden i øjeblikket er ude nu til Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia, Epic Games Store og Nintendo Switch. Desværre er Steam-brugere frataget Samurai Shodown og enhver af dens DLC indtil videre.

Vardenes meddelelse blev ledsaget af en salgsfremmende trailer, som du kan tjekke nedenfor.

Karakteren er langsom og stabil, med tunge gynger og strejker designet til at skære og skubbe mod modstandere og holde dem på afstand.

Han har også et par opladningsbevægelser for at gennembore sine fjenderes forsvar og lukke afstanden i kort rækkefølge.

Jeg kan ikke sige, at jeg er meget imponeret over hans flytningssæt eller design.

Samurai Shodown - For Honour Warden

Han er en uhyggelig, plettet karakter, som helt sikkert tilføjer spillet forskellige, men jeg ville virkelig have foretrukket, hvis en af ​​Viking-klasserne var blevet valgt i stedet. De var den rigtige standout i For Honor takket være deres aggressive opførsel og uortodokse kampstil. Det ville have tilføjet en virkelig unik kontrast til paletten af ​​kampstilarter, der findes i Samurai Shodown.

Alligevel, hvis du har sæsonpas, får du automatisk adgang til Warden fra For Honor in Samurai Shodown.

Andre medier