Hvordan var artiklen?

1482700cookie-tjekOrange rollebesætning, Sci-Fi Action-RPG inspireret af vidtrækket, får Mass Effect en gratis demonstration
Medier
2020/06

Orange rollebesætning, Sci-Fi Action-RPG inspireret af vidtrækket, får Mass Effect en gratis demonstration

Team Rez og Valkyrie Initiative arbejder på en tredjeperson, sci-fi shooter inspireret af James Corey Udvidelsen og BioWare's Mass Effect (før det gik ud af skinnerne til SJW-territoriet). Det kommende spil, Orange støbt, blev vist i Steams Game Festival Summer Edition, og en gratis demo blev også gjort tilgængelig på Steam-butikssiden.

I modsætning til mange af de andre spil, der findes i Game Festival, Orange støbt har ikke en langt væk udgivelsesdato eller noget tidligt adgangskørsel planlagt til at finde sted, i stedet for at spillet frigives næste måned den 23. juli 2020 på pc. Så når du først har udfyldt demoen, skal du kun vente en måned, før du får en chance for at spille den fulde ting.

For at hjælpe med at give dig en idé om, hvordan det visuelle og gameplay er, er der en trailer, som du kan tjekke nedenfor.

Jeg vil være ærlig, det var umuligt at få en idé om, hvad der virkelig foregår i spillet baseret på traileren alene. Meget af det har at gøre med det faktum, at det visuelle og gameplay kobles fra enhver form for sammenhængende historiefortælling, der sendes gennem reklamematerialet.

Med dette tag til side ser det faktiske gameplay solid ud baseret på hvad der er vist i traileren, og så længe kontrollerne ikke er stive eller wonky, kunne tredjepersonskampen, der er over skulderen, være en tilfredsstillende mekaniker i spillet.

Den generelle beskrivelse af Orange støbt er, at du er en elite-soldat, der udforsker galaksen, leder efter nye steder at kolonisere og interagere med nogle af indbyggerne. Det lyder som om der er flere planeter at besøge og forskellige biome at opleve, ligesom hvad BioWare havde planlagt at gøre med Mass Effect: Andromeda men endte med at udslette denne funktion, fordi deres mangfoldighed ansættelser ikke blev oplevet nok eller talentfulde nok til at genudnytte Frostbite til ekspansiv galaktisk rejse.

Du kan tjekke demo lige nu eller vente på, at spillet udkommer den 23. juli. For mere information er du velkommen til at besøge Steam butik side.

Andre medier