Hvordan var artiklen?

1482241cookie-tjekNetflix fjerner det altid solrige i Philadelphia-episoden til "Blackface" -vittighed
Underholdning
2020/06

Netflix fjerner det altid solrige i Philadelphia-episoden til "Blackface" -vittighed

Netflix har renset deres katalog over film, shows og mediemateriale på platformen, som enten de eller et udvalgt publikum af kuratorer for social retfærdighed har betragtet som ”upassende” eller ”problematisk” i [indeværende år]. Et sådant show, der blev fanget i censurens krydsild er FX-originalen, Det er altid sollys i Philadelphia, der havde en episode forbudt fra den venstreorienterede streamingtjeneste for at indeholde en "blackface" -vittighed.

Digital Spy rapporterer, at der i sæson 6, afsnit 9, med titlen “Dee Reynolds: Shaping America's Youth”, var scener, som Netflix anså for upassende og dermed fjernede episoden fra deres platform den 11. juni 2020.

Der er en oversigt over episoden, der oprindeligt blev sendt tilbage i 2010, og som er tilgængelig på A / V Club. Forudsat at du var interesseret i at finde ud af, hvad der nøjagtigt gjorde det til et primært mål for censur. Men for dem af jer, der ikke ønsker at klikke gennem linket, dybest set Mac, spillet af Rob McElhenney, diner makeup for at ligne Roger Murtaugh fra Dødbringende våben serie. Showet satirizes et potentiale Dødbringende Våben 5.

Jeg er mere overrasket over, at de ikke øksede sæson 9, afsnit 9 fra line-up, også siden showet forfalskede Dødbringende Våben 6, og de fik Mac og Deandra til at ligne Murtaugh og hans kone. Medvirkende spøgte endda med det tilbage i 2015 i Conans talkshow, som bare viser, at du i løbet af fem år ikke engang længere kan satirisere sorte mennesker.

Nå, hvor udrensningen er i gang af noget indhold, der krænker den intersektionelle inkvisition, må du ikke forvente, at censur eller forbud skal give op. Faktisk kan du forvente flere shows, flere episoder og mere indhold for at få øksen.

Under alle omstændigheder Det er altid sollys i Philadelphia tilslutter sig nu andre shows såsom League of Gentlemen, Lille Storbritannien og Den Mægtige Boosh på den stadig voksende liste over viser og episoder, der er forbudt fra Netflix for at fornærme den regressive venstres voldgiftsmænd for medieunderholdning.

(Tak for nyhedstip TheQuartering)

Anden underholdning