Hvordan var artiklen?

1478630cookie-tjekEver Forward, 3D Puzzle-Platformer gratis demo tilgængelig til download
Medier
2020/06

Ever Forward, 3D Puzzle-Platformer gratis demo tilgængelig til download

Pathea Games, skaberne af Min tid på Portia meddelt, at deres seneste projekt hedder Nogensinde fremad, og det er et puslespil-platformspil, der i øjeblikket er under udvikling, med temaet en ung pige, der forsøger at overleve i et mærkeligt område et sted mellem virkeligheden og hendes fantasi.

Historien centrerer sig om en familie, der er lukket ned, og en ung piges mor forsøger at vove sig udenfor for at samle ressourcer, så familien kan overleve. Pigen beslutter sig dog for at tage sine egne chancer ud over grænserne for deres bolig, men tingene går ikke så godt, da hun forsøger at opdele, hvad der foregår udenfor, som en mærkelig, fantasifuld verden fyldt med vidundere og farer i hendes eget sind .

Du kan få en idé om, hvordan den generelle kerne af historien og gameplay-mekanikken er med traileren nedenfor.

I spillet spiller du som den 12-årige Maya, der skal krydse sin imaginære verden fyldt med platforme, gåder og masser af endeløse huler.

Du bliver nødt til at jonglere mellem aktiverende paneler for at undgå sikkerhedsdroner, for at springe over afgrunde for at nå nye områder.

Det er som en tilbagevenden til nogle old-school puslespil-platformsspillere fra dengang, men hele det ikke-voldelige aspekt er lidt af et turnoff for mig. Måske hvis vi blev oversvømmet med masser af action-orienterede platformskydespil, ville jeg hilse noget, der afviger fra normen, velkommen, men i dette tilfælde på grund af den liberale-progressive dagsorden om at forsøge at fjerne våben fra spil så ofte som muligt, sidste halvdel årti har været fyldt med en overflod af ikke-voldelige udforskningsspil, platformspil og gåsimulatorer. Så det er ikke sådan, at jeg virkelig kan blive så begejstret for, at endnu en af ​​de titler kommer ind i kampen.

Selv stadig, hvis du kan lide, hvad Pathea laver med Nogensinde fremad, kan du tjekke det spilbare
demo gratis ved at besøge itch.io side eller ved at downloade den gratis prolog fra over på Steam butik.

Andre medier