Hvordan var artiklen?

1474650cookie-tjekYuzu Nintendo switch emulator opdateret med multi-core support
Medier
2020/05

Yuzu Nintendo switch emulator opdateret med multi-core support

Den seneste opdatering til Nintendo Switch-emulatoren, Yuzu, tilføjede multi-core support. Dette forbedrer ydeevnen for nyere CPU'er drastisk. Heck, selv de af jer, der vipper Ivy Bridge-enheder med flere kerner, vil se drastiske forbedringer i forhold til den single-core-understøttelse, som Yuzu-emulatoren tidligere havde.

Du kan downloade de nyeste builds ved at blive medlem af Yuzu Teams Patreon, hvor de regelmæssigt opdaterer og frigiver nye iterationer af switch-emulatoren, eller du kan få fat i ældre, men stabile builds fra Yuzu download side.

Holdet går ind i en dybdegående forklaring af, hvordan de planlagde, konstruerede og i sidste ende udførte en multi-core løsning til Yuzu-emulatoren. Du kan læse hele indlægget på officielle Yuzu hjemmeside, men den generelle kerne af forklaret på til, hvor de skriver ...

”Som mange af jer måske ved, betragtes yuzu som en HLE-emulator (højt niveau emulering). Dette betyder, at i stedet for at køre det ægte Switch OS (kendt som Horizon), har yuzu genskabt sin egen version af OS, bygget helt fra bunden. Ligesom din pc har switchen flere kerner (faktisk 4), og Horizon OS kan køre flere opgaver parallelt på disse kerner ved hjælp af en kernekonstruktion kendt som en tråd. På grund af begrænsningerne i vores gamle kerne-design taget fra Citra emulerede yuzu faktisk denne adfærd ved hjælp af en enkelt kerne på din værts-pc! Dette havde ført til et absurd højt CPU-krav for brugerne.

”Så hvad er“ Multicore CPU-emulering ”? Enkelt sagt, i stedet for at emulere CPU'en på en enkelt tråd, vil yuzu nu emulere CPU'en ved hjælp af flere tråde; 4 for at være præcis - en for hver switch CPU-kerne. Selvom det måske lyder enkelt eller let, er det ikke desto mindre den største virksomhed, dette projekt har set indtil nu. ”

En demonstration af multi-core support blev vist i en ti minutters video af YouTuber BSOD Gaming.

I videoen kan du se eksempler på de spil, der kører på en Haswell i5 4690K, hvor den enkeltkernede ydelse normalt væltede overalt mellem 15 til 25 billeder pr. Sekund.

Men med overgangen til multi-core-løsningen er Yuzu nu i stand til at køre spil overalt mellem 30 til 60 fps på en Haswell i5.

Super Smash Bros. Ultimatefor eksempel går fra 35 til 60 fps på en i5, hvilket er enormt imponerende.

G533oUy

PlatinumGames' Astralkæde formåede at næsten fordoble frame-rate-ydelsen fra 18fps på en i5 til 35fps på en i5. Med andre ord, hvis du har en ret anstændig bærbar computer, kan du stadig være i stand til at efterligne nogle Nintendo Switch-spil, hvilket gør Nintendos seneste konsol forældet, hvis du er en PC-spiller.

Fcb4wUj

Desværre kører nogle spil stadig ikke så godt som på det oprindelige system, medmindre du har et rigtig avanceret system.

Pokemon Sword & Shieldfor eksempel henvises til under 40fps. Det er spillbart, men det er heller ikke meget glat.

4GJMohU

Et andet spil, der lider af nogle enorme præstationsproblemer, er The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Som nævnt i videoen ovenfor skyldes meget af dette, at GPU-ydeevnen ikke er særlig godt optimeret endnu, og selv med multi-core support går spillet fra 18fps til 27fps på i-end i5 CPU'er.

R0J5USf

Den gode del er nu, at du på Skylake-gren af ​​i7-enheder meget godt kan rocke nogle stabile billedhastigheder og gå op til 60 fps.

Dog har du muligvis brug for nogle speed hacks til visse spil, f.eks Luigi's Mansion 3, Fire Emblem: Three Houses, Astral Chain, Pokemon Sword & Shield og Crash Team Racing.

BsoD Gaming leverede links til hver af de 60 fps-mods, som du har brug for for at opnå højere og stabile billedhastigheder i Yuzu-emulatoren.

Men ellers har emulering nået et punkt, hvor alt hvad du behøver, er et heftigt high-end gaming-skrivebord og stort set intet andet, hvis du vil opleve det bedste, som konsolspil har at tilbyde.

(Tak for nyhedstippet Racially tvetydig Lex Luthor)

Andre medier