Hvordan var artiklen?

1471850cookie-tjekWRC 9 First Gameplay Trailer Previews New Zealand
Medier
2020/05

WRC 9 First Gameplay Trailer Previews New Zealand

Nacon og Kylotonn Racing Games' WRC 9 vil være det første rallyspil til PlayStation 5 og Xbox Series X. Det er også det første spil i serien, der inkluderer helt nye stævner fra steder, der sjældent er udforsket, inklusive alle nye baner og steder fra Kenya, Japan og New Zealand.

I en nylig trailer, der blev rullet ud for at promovere det kommende spil, blev alfa-optagelser fra New Zealand-regionen fremhævet i en næsten tre minutters trailer, der fremhævede nogle af de drejninger, drejninger, skarpe hjørner, chikaner og hop, som du vil opleve hele vejen igennem kiwiernes land i WRC 9.

Du kan tjekke traileren nedenfor.

Der er lidt at dække her angående traileren.

Så først og fremmest ligner det, hvad du ville forvente af en WRC spil. Det er ikke fotorealistisk, men det er heller ikke grimt.

Dynamiske skygger i realtid, tidspunkt på dagen, gudestråler, mærkbare refleksioner af omgivelserne på bilens motorhjelm og fysisk baseret gengivelse er alt sammen indprogrammeret i pakken.

Køretøjsfysikken ser dog stadig lidt ... flydende ud. Jeg følte ikke, at bilens affjedring studsede og reagerede på vægten af ​​bilen, da den hævede og faldt op og ned ad bakker eller på tværs af skråninger.

Driften virkede også... let.

Jeg følte ikke, at der var nok massefordeling, der viste træk på bagenden under spidsen af ​​svinget. Måske var det bare mig, men det så ud til at skille sig ud under traileren.

49840172491 e1f62ace29 c

De nævnte, at lyden ikke var endelig, men jeg kunne godt lide det udvalg af musik, de brugte til traileren, men køretøjets lyde var hverken her eller der. De skilte sig bestemt ikke helt ud som originalen Projekt biler or Smuds serien.

Jeg kan helt sikkert se, hvor nogle tweaking og modifikationer under hætten skal finde sted. Jeg syntes også, det var sjovt, at dækkene på de dele af banen, hvor de kørte over beton, stadig sparkede støvbrunt snavs op.

Anyway, WRC 9 er planlagt til at få sin debut på PS4, Xbox One og på Epic Games Store fra den 3. september. Spillet udkommer på PlayStation 5, Xbox Series X og Nintendo Switch på et senere tidspunkt.

Andre medier