Hvordan var artiklen?

1472620cookie-tjekWii U, 3DS Limited eShops i Latinamerika, caribiske regioner lukker ned 31. juli
Nyheder
2020/05

Wii U, 3DS Limited eShops i Latinamerika, caribiske regioner lukker ned 31. juli

Hvis du havde planer om at downloade nogle spil fra Nintendo eShop eller ville spille et spil på 3DS eller Wii U rigtigt, ville du bedst gøre det nu, hvis du bor i Latinamerika eller en af ​​de caribiske øer, fordi Nintendo vil være lukker de begrænsede eShops til Wii U og Nintendo 3DS fra den 31. juli 2020.

Nintendo Life rapporterer, at downloads, køb, patches, DLC og muligheden for at gendownloade software, du allerede har købt eller anskaffet, vil blive bragt til ophør den 31. juli.

De linker til den officielle erklæring fra Nintendo, der blev lavet over på Nintendo Support-side, hvor der står...

"I visse latinamerikanske og caribiske lande har begrænsede Nintendo eShops til Wii U-systemet og Nintendo 3DS-familien af ​​systemer givet nogle få grundlæggende funktioner, såsom indløsning af spilkode. Disse begrænsede Nintendo eShops lukker den 31. juli 2020, og brugere i de berørte regioner vil ikke længere være i stand til at få adgang til dem for at indløse en downloadkode, gendownloade software eller opdatere software, så vi opfordrer brugerne til at foretage sådanne handlinger inden lukkedatoen . Desuden kan enhver software, der kræver, at de begrænsede Nintendo eShops fungerer, ophøre med at fungere. (Bemærk, at Mexico og Brasilien ikke vil blive berørt.) Vi takker alle for at bruge de begrænsede Nintendo eShops og for at være så store fans af Nintendo."

Dette sker efter, at Nintendo Network-konti blev hacket, hvilket gjorde nuværende Nintendo Switch-konti sårbare, hvis brugere havde forbundet de to sammen. Som en modforanstaltning til kontoinfiltrationerne besluttede Nintendo at lukke Nintendo Network-konti.

Nu ser det ud til, at de går et skridt videre og afskaffer eShop-tjenesterne også i visse regioner.

Hvis du ikke allerede har gjort det, er det nok bedst at downloade og sikkerhedskopiere al din software lige nu. Jeg forestiller mig, at de fleste pirater klukker, da dette slet ikke er et problem, der påvirker dem.

(Tak for nyhedstip Tim at Where)

Andre nyheder