Hvordan var artiklen?

1475980cookie-tjekWayback Machine tilføjer advarselsmærkater til arkiver efter klager fra MIT
Industri Nyheder
2020/05

Wayback Machine tilføjer advarselsmærkater til arkiver efter klager fra MIT

Wayback Machine Internet Archive formodes at være et websted, der dokumenterer websider til historiske formål. Uanset om webstedet indeholder nøjagtige oplysninger eller ej, er hele pointen med webstedet neutralt at vedligeholde dokumenterede arkiver af websteder, der enten ændrer deres indhold, ender med at blive deplatformeret eller ændrer websider. Nå, MIT Technology besluttede at komme i øret af Wayback Machine for ikke at tilføje advarselsetiketter til visse websider relateret til coronavirus.

Gendan nettet rapporterer, at MIT Technology Review udsendte en klage til Wayback Machine tilbage på begyndelsen af ​​maj, og bad Wayback Machine om at tilføje advarselsetiketter til arkiver fra nyhedskilder om coronavirus, som de hævder indeholdt "misinformation".

Som nævnt i Reclaim The Net-artiklen...

"[...] blot et par uger senere er Wayback Machine begyndt at tilføje advarselsetiketter til nogle af sine arkiver, samtidig med at den tvinger brugerne til at logge ind for at se noget af det arkiverede indhold på webstedet.

"Advarselsetiketterne er lyse gule, vises øverst på nogle arkiverede sider og fortæller brugerne, hvornår et indlæg blev fjernet for at overtræde et websteds indholdspolitik."

Du kan se eksempler på beskederne nedenfor, som fanget af Digital Information World.

tZUdHoK
ChG8e44

Hvis du ikke er i stand til at læse beskederne i meddelelsen, er der et kæmpe gult banner, der læser...

"Dette er en arkiveret webside, som Medium.com konstaterede overtrådte deres indholdspolitik. Her er et link til det på Live Web. I de fleste tilfælde er arkiveringen af ​​en side en automatiseret proces. Inkluderingen af ​​en side i Wayback Machine bør ikke ses som en godkendelse af dens indhold på nogen måde."

Forvent at se flere arkiver af visse websteder og nyhedsindlæg, der bliver co-opteret af etablissementet, som ikke ønsker, at du skal se disse sider, eller ønsker at misrepræsentation af oplysningerne ved at få arkivwebsteder til at tilføje "etiketter" til disse sider.

Bliv heller ikke chokeret, hvis arkiverne på visse websteder begynder at blive slettet for "spredning af misinformation".

(Tak for nyhedstip Faceless Nameless)

Andre nyheder i branchen