Hvordan var artiklen?

1471990cookie-tjekWarfare 1944 med fællesskabsdrevet modding på vej til Steam Early Access
Medier
2020/05

Warfare 1944 med fællesskabsdrevet modding på vej til Steam Early Access

Drakeling Labs og Microprose Software (ja den gamle Microprose, der lavede det eneste sjove X-Com serien, der eksisterer) annoncerede, at de arbejder på et lo-fi first-person shooter kaldet Krigsførelse 1944. Det er ved at blive udviklet i samarbejde med nogle YouTubere, der forsøger at lave en "fair" oplevelse og samtidig involvere fællesskabet på den måde Garrys Mod gjorde med Halvt liv og kildefællesskab.

Ideen er, at folk, der betaler for at bakke spillet op under alpha, før de går ind i Early Access, vil få adgang til alpha build og vil være i stand til at give feedback og forslag op til spillets udgivelse.

I øjeblikket diskuterer og viser de kun nogle af gameplay-optagelserne fra alfaen med YouTuber BigfryTV skitserer hans rolle i rådgivningen til spillet, og hvad de håber at opnå med det.

Personligt ser det ikke så interessant ud for mig.

Moddingen til spillet ser dog ud til at kunne være ret cool. Vi ser, at aktiver og indhold ikke vil være begrænset til Anden Verdenskrig, og fællesskabsmedlemmer vil stort set være i stand til at skabe, hvad der passer deres lyst.

Krigsførelse 1944's udvikling vil også hjælpe med at finansiere et andet spil, de arbejder på, kaldet Betjening: Hårdt dørstop, som bliver designet til at appellere til folk, der nyder spil som Squad eller Void Interactive's Klar eller Ikke.

Spillet kan have fokus på multiplayer PvP i øjeblikket, som udviklerne hylder Battlefield 1942 og vil inkludere operative køretøjer, men de bemærker også på Steam-siden, at de også vil inkludere en enkeltspillerkampagne.

Krigsførelse 1944 blev også inspireret af Red Orchestra og Retfærdig rettergang. Måske hvis spillet havde fysikbaseret ødelæggelse, ville jeg være mere interesseret i, ellers kan jeg ikke se, hvorfor du ikke bare ville holde dig til modderede, spillerdrevne versioner af Battlefield 1942.

Spillet er planlagt til at ankomme snart Steam tidlig adgang så du kan ønskeseddel og følge den, hvis du er interesseret.

(Tak for nyhedstip Doug)

Andre medier