Hvordan var artiklen?

1475200cookie-tjekUrban Trial Tricky kommer snart til Nintendo Switch
Medier
2020/05

Urban Trial Tricky kommer snart til Nintendo Switch

Det meddelte den uafhængige polske udvikler Tate Multimedia Urban Trial vanskelig vil snart finde vej til Nintendo Switch. Der er ikke sat nogen udgivelsesdato for spillet endnu, men nogle detaljer om tilstande, gameplay og tilpasning blev frigivet.

Spillet er et visuelt skørt, tegneserieagtigt bud på det fysikbaserede 2.5D Trials serie. I stedet for at prøve at gå superseriøst eller forsøge at indfange en realistisk æstetik som andre poster i serien, valgte Tate et mere tidløst, komisk look, der passer perfekt ind i Switchens GPU-kapacitet, især den højmættede belysning med beskeden brug af bløde skygger og tilbageskaleret materialegengivelse for et minimalistisk look.

Dybest set er det et af de spil, der stadig vil se gode ud om mange år, ligesom Wind Waker or Breath of the Wild. Du kan se den i aktion med traileren nedenfor.

Du bliver nødt til at navigere gennem forskellige niveauer, hvor du skal fuldføre udpegede udfordringer, mens du samler point op ved at udføre et væld af dristige tricks og stunts.

Som du kan se i traileren ovenfor, er stuntmekanikken blevet overhalet, så spillet er som en krydsning mellem SSX Tricky og Unirally, hvor du udfører underligt skøre stunts på cyklen, mens du forsøger at fuldføre disse bombastiske, farverige baner.

Du vil have adgang til en lang række tricks, inklusive freestyle, breakdown og FMX-bevægelser til at mixe og matche og skabe din egen stil, sammen med at låse op for nye kostumer og farver til din karakter og cykel.

Der er over 30 niveauer i spillet, tre single-player modes, leaderboards og mere.

Som nævnt øverst i artiklen er der ingen udgivelsesdato sat til Urban Trial vanskelig, men det kommer snart til Nintendos lille hybrid, der kunne. Du kan lære mere om spillet ved at besøge den officielle Tate Multimedia hjemmeside.

Andre medier