Hvordan var artiklen?

1476110cookie-tjekUhængslet trailer har Russel Crowe, der underviser en uhyggelig vench i livets hårde lektioner
Medier
2020/05

Uhængslet trailer har Russel Crowe, der underviser en uhyggelig vench i livets hårde lektioner

Hollywood kan ikke komme væk fra at skurke lige, hvide mænd som en del af deres igangværende skub for at infiltrere alle aspekter af dit liv med deres egen uhængte, venstreorienterede agitprop. Det lykkes dog en gang i mellem at udgive en film, der tilsyneladende rummer en guldklump af sandhed. I dette særlige tilfælde filmen Sindsforvirret Oscar-vinderen Russell Crowe i hovedrollen som en fyr, der har det rigtig svært i livet efter at have mistet sin kone, og en fastlåst fodboldmor i forstaden beslutter sig for bevidst at gå ud af sin måde at være uhøflig over for Crowe og føre enkemanden ad en vej at lære pigen nogle hårde lektioner i livet om at være uhøflig.

Traileren til filmen sætter Crowes handlinger op gennem de uhyggelige handlinger ansat af Rachel, spillet af Caren Pistorius.

Efter at have tudet i hendes horn og derefter skåret foran Crowe, beslutter han sig for at trække op ved siden af ​​køretøjet og løse situationen på en mindelig måde. Som en typisk feminist i [det nuværende år] beslutter Rachel sig for at antænde situationen yderligere ved at påstå, at hun ikke har gjort noget forkert og retfærdiggør sin åndssvage opførsel med endnu mere uhøflighed.

Det var i det øjeblik, hun ikke var klar over, at hun havde roet sig kongeligt.

Du kan tjekke traileren nedenfor høflighed af Film Trailers Kilde.

Det sjove ved det er, at filmen fungerer på to niveauer her.

Der er den åbenlyse "onde hvide mand"-fortælling, som Hollywood har forhandlet gennem hele denne generation indtil videre, men for at orkestrere hans "ondskab" får de utilsigtet publikum til at indse, at nutidens feministisk forankrede kvinder er ulidelige, uregerlige piger.

På nogle måder er du faktisk på jagt efter Russel Crowes karakter for at lære Rachel en meget fortjent lektion om ydmyghed og respekt, noget der mangler i vestlige kvinders grundlæggende adfærd. Manglen på etikette er det, der i sidste ende bringer en strøm af vold og elendighed ned i Rachels liv, noget hun kunne have undgået, hvis hun sandsynligvis havde holdt sig væk fra Facebook og Twitter, eller undgået at tage livslektioner fra Bart Simpson-human-cosplayeren kendt som Rachel Maddow.

Jeg er i hvert fald nysgerrig efter, hvor godt denne film vil klare sig i biograferne, da det er den første store nye film, der udkommer i biograferne fra den 1. juli siden corona-lockdownen.

Som bemærket af NewsDio, bliver filmen fulgt af et par andre storfilm i juli, bl.a Udrensningen for evigt og Disneys meget urolige live-action genindspilning af Mulan.

Andre medier