Hvordan var artiklen?

1473480cookie-tjekUmihara Kawase BaZooKa! Multiplayer-festspil går til PS4, skift i juli
Medier
2020/05

Umihara Kawase BaZooKa! Multiplayer-festspil går til PS4, skift i juli

ININ Games, Success Corporation og Studio Saizensen annoncerede, at et nyt multiplayer-festspil, der er sat i Umihara Kawase univers kaldet BaZooKa! udgives i juli i hele Amerika, Europa, Asien og Australien til Nintendo Switch og PlayStation 4.

Selskaberne udgav en ny gameplay-trailer, der byder på lige under et minuts gameplay til 3D-side-scrolling-brawler, der kombinerer noget af den over-the-top nærkampshandling fra Super Smash Bros. med den klassiske platformspil fra Umihara Kawase serien.

Du kan se debut-gameplay-traileren nedenfor.

Spillet giver dig mulighed for at vælge mellem 22 forskellige karakterer fra Umihara Kawase franchise, såvel som Bomuld Shoot 'Em Up og Doki Doki Poyacchio, hver med deres egne bevægelsessæt og evner.

Spillet har en udfordringstilstand, hvor du skal gennemføre 40 forskellige stadier og klare dem, hvilket understøtter op til fire spillere. Der er også en co-op og konkurrencetilstand for op til fire spillere, multiplayer versus kampe for hvor som helst mellem to og fire spillere, samt en Battle Royale Mode, og understøttelse af både lokale fire-spiller og online fire-spiller muligheder.

Jeg kan ikke se, at dette spil sælger godt på PS4, da Sony har skræmt alle græderne, otakuen og familiespillerne væk. Det eneste, de har tilbage, er de diehards, der hader sjov, de mennesker, der foretrækker fruer frem for mænd, og dem, der kan lide butch-golfspillere i stedet for feminin waifu. Det er dybest set et system, der henvender sig til en skare, der er det stik modsatte af, hvad ININ og Saizensen forsøger at sælge.

Den fysiske version vil være tilgængelig til både Switch og PS4 fra og med juli, mens du også vil kunne hente en digital version af spillet fra Nintendo eShop eller PlayStation Store.

Hvis du har brug for mere information om spillet, er du velkommen til at besøge officielle ININ hjemmeside.

Andre medier