Hvordan var artiklen?

1475540cookie-tjekUbisofts opdaterede servicevilkår kan potentielt få spillere udelukket for at have flere konti
Medier
2020/05

Ubisofts opdaterede servicevilkår kan potentielt få spillere udelukket for at have flere konti

Ubisoft har opdateret sin side med vilkår for brug samt sine vilkår for brug og tjenester den 12. maj 2020. På sidstnævnte side beskriver opdateringen, hvordan hvis en spiller opretter flere konti ved hjælp af Ubisofts tjeneste, kan det resultere i, at spilleren potentielt mister en eller alt står for den nævnte handling.

For det første kommer ovenstående og følgende oplysninger fra YouTuber Rogue-9. Hvis du ikke er bekendt med hans arbejde, fokuserer han hovedsageligt på tal, regneark, statistik og at bruge det mest effektive gear til forskellige situationer. Han har dækket spil som f.eks Battlefield 1, Slagmarken v, Rainbow Six Siege, Far Cary 5, Valorant, PUBG, og andre titler også.

Når det er sagt, dækker hans seneste video Ubisofts seneste opdatering af servicevilkår (ToS) den 12. maj 2020. I opdateringen fremhæver han en hel del ting, som det ses nedenfor:

"Ubisoft har opdateret deres servicevilkår såvel som deres privatlivspolitik, og der er nogle nye ting, som de fleste spillere sandsynligvis har brug for at vide om. Vidste du for eksempel, at det er imod reglerne at have flere konti, og at Ubisoft kan lukke dine ekstra konti til enhver tid? Vidste du, at hvis du bliver forbudt på én platform (f.eks. pc), kan du også få alle dine andre konti (PS4 eller Xbox) forbudt! Og oven i det hele ejer du faktisk aldrig de spil, du køber, du betaler blot for en licens til det spil. Nogle af tingene er virkelig skøre, og i denne video gennemgår jeg de vigtigste regler, du skal vide om."

Et emne, der dukker op to gange i løbet af hans video, er Ubisoft, der forbyder handlingen med at oprette flere konti på sine tjenester. Hvis nogen begår denne handling, kan en spiller stå over for et forbud eller kontoopsigelse på tværs af pc- og hjemmekonsoller.

Her er et af uddragene, som Rogue-9 trak op fra legal.ubi.com vedrørende flere konti:

2.5 Flere konti.

Du må ikke oprette flere konti, undtagen hvis vi specifikt tillader det. I sådanne tilfælde anerkender du, at du vil lukke din ekstra konto efter vores anmodning, eller at vi kan afslutte din ekstra konto.

Ledsagende punkt 2.5 kommer punkt 8.2, som uddyber hele multi-konto situationen:

8.2 Opsigelse af kontoen eller adgang til tjeneste(r) på vores initiativ.

Vi kan suspendere eller lukke din konto og din mulighed for at bruge en eller flere tjenester eller dele af tjenesterne til enhver tid automatisk og efter eget skøn, hvor:

  • Vi har formelt anmodet om, at du giver os bevis for din identitet eller om at standse en handling, adfærd eller brud på disse vilkår;
  • Vi har rimelig grund til at tro, at du har overtrådt disse vilkår (herunder reglerne for adfærd) eller specifikke vilkår og betingelser, der vedrører en tjeneste;
  • Af enhver anden grund i relation til dine handlinger i eller uden for Tjenesterne;
  • Efter meddelelse, hvor din konto har været inaktiv i mere end seks måneder.

Hvis du har mere end én konto, forbeholder vi os retten til at suspendere eller lukke alle dine konti, når en er blevet suspenderet eller lukket af os under denne proces.

Efter punkt 8.2 kommer punkt 8.3. Den tredje regel beskriver, hvad der sker, når en konto lukkes for at oprette flere konti:

8.3 Konsekvenser af opsigelse/suspendering af en konto.

  • Du kan ikke længere bruge Tjenesterne og Indholdet.
  • Du vil miste, og vi kan slette, din profil og de relaterede oplysninger, du har videregivet til os, sammen med alt indhold, du måtte have offentliggjort, uploadet, gjort tilgængeligt på Tjenesterne, især dit brugernavn, avatar(er) og UGC .
  • Vi forbeholder os retten til at opbevare personlige data vedrørende din profil i et rimeligt tidsrum, som beskrevet i vores Privatlivspolitik.
  • Vi vil muligvis ikke tillade dig at oprette en konto igen uden vores udtrykkelige tilladelse, efter vores skøn, ved at spørge https://support.ubi.com.
  • I tilfælde af opsigelse af din konto, vil du ikke længere have adgang til din konto, og du vil miste alle dine gemte filer og progression i spillet relateret til tjenesterne.
    I tilfælde af opsigelse af din konto eller af tjeneste(r), der er knyttet til din konto, vil ingen kredit (såsom for ubrugte tjenester, ubrugte abonnementsperiode, ubrugte point eller Ubisoft Virtual Currency) blive krediteret til dig eller konverteret til kontanter eller evt. anden form for godtgørelse.

Sidst men ikke mindst kan du lære mere om Ubisofts seneste ToS-opdatering ved at besøge legal.ubi.com/privacypolicy or legal.ubi.com/termsofuse.

Andre medier