Hvordan var artiklen?

1476130cookie-tjekTour de France 2020 Gameplay Trailer Previews Time Trial Challenge
Medier
2020/05

Tour de France 2020 Gameplay Trailer Previews Time Trial Challenge

Nacon og Cyanide Studios udgav den første gameplay-trailer til Tour de France 2020, som efter planen udkommer på PlayStation 4, Xbox One og på Steam til pc til sommer.

Den nye gameplay-trailer tilbyder et minuts realtidsoptagelser, der finder sted i spillet, da du kan se, hvordan du kan bruge nogle af de rytterstrategier og taktikker, du skal bruge for at komme igennem de nemme sektioner af en ben, samt sej det gennem stigninger og bakker. Traileren dækker også, hvordan du styrer din rytters positionering for at maksimere den mest dygtige brug af deres evner.

Du kan tjekke traileren nedenfor.

Traileren dækker især tidskørslen, hvor du skal gennemføre specifikke etaper af løbet inden for en vis tid ved at ramme checkpoints.

Selvom dette virker nemt, bliver du nødt til at styre din rytters udholdenhed og spare nok af deres energi til at komme igennem de mere vanskelige dele af sektionen, mens du stadig får tid.

Du kan ændre, hvordan din rytters arme er placeret for at reducere luftmodstanden eller forbedre aerodynamikken, samt ændre holdninger, der ændrer hvor meget kontrol du har på cyklen i forhold til hvor meget fart du kan opretholde.

Cyanide tilføjede også en række nye funktioner til spillet, inklusive 266 km bakkestigning ved Liège-Bastogne-Liège, en helt ny UI-overhaling og en mere realistisk AI-opsætning, der angiveligt vil være mere aggressiv.

Spillet udkommer den 4. juni på PS4 og Xbox One, mens pc-udgivelsen af Tour de France 2020 vil være tilgængelig i slutningen af ​​sommeren. Selve Tour de France-arrangementet er også blevet forsinket til slutningen af ​​sommeren på grund af coronavirus, så nogle af jer vil kun kunne opleve den årlige begivenhed i år via hjemmekonsollen indtil videre.

Andre medier