Hvordan var artiklen?

1474670cookie-tjekTony Hawks Pro Skater 1 And 2 Remakes kommer den 4. september
Medier
2020/05

Tony Hawks Pro Skater 1 And 2 Remakes kommer den 4. september

Activision har annonceret, at de laver klassikeren om Tony Hawks Pro Skater 1 og Tony Hawks Pro Skater 2, uden tvivl to af de bedste skateboardspil fra 1990'erne. De er stadig sjove den dag i dag, men den dårlige billedhastighed og dårlige input-latens gør dem næsten umulige at nyde sammenlignet med en masse nyere skateboarding-spil, hvilket er grunden til, at Vicarious Visions og Activision laver de klassiske spil til nutidens generation. af gamer.

Ifølge Skate Punkers, vil genindspilningerne indeholde de originale lydspor fra de gamle PSX- og N64-udspil. Chokerende, jeg ved det. Især i nutidens verden, hvor mange ældre spil med licenseret musik har fået fjernet sangene efter et par år på markedet. Det vil sandsynligvis ske med Tony Hawk Pro Skater genindspilninger, men i det mindste ved lanceringen vil de beholde deres originale soundtracks.

Alle de originale skatere fra de gamle spil vil også være med i genindspilningerne, som fremhævet i traileren til spillene.

I en separat syv minutters video fra IGN, blev det afsløret, at en masse andre klassiske funktioner også vil gøre deres tilbagevenden ud over skatere og scener. Hemmelige niveauer kan stadig låses op, og nye skater-specifikke udfordringer er blevet tilføjet til spillet.

Udfordringen med at samle alle bogstaverne, der staver "Skate", vender også tilbage, sammen med andre hemmeligheder, men hold ikke vejret, når nogen af ​​de licenserede hemmelige karakterer vender tilbage.

Opdelt skærm til to spillere vender også tilbage sammen med de nye online-tilstande, der ikke var til stede i de ældre spil.

Opret-en-park og skabe-en-skater-retur, sammen med online multiplayer-støtte og deformationsstøtte for nogle af brikkerne. Så du kan oprette og dele dine skateparker med andre spillere, samt fremvise dine kreationer i konkurrencetilstande.

De øgede billeder per sekund og ydeevne er et velkomment syn, og den 4K-klare grafik er bestemt let for øjnene. Desværre kommer du ikke til at spille genindspilningerne på Steam på et tidspunkt, da genindspilningerne vil være eksklusive i Epic Games Store, samt lanceres på Xbox One og PS4 den 4. september.

(Tak for nyhedstip SUAZFU)

Andre medier