Hvordan var artiklen?

1474240cookie-tjekUnz-anmeldelsen forbudt fra Facebook
Funktionalitet
2020/05

Unz-anmeldelsen forbudt fra Facebook

Facebook eliminerer yderligere alle uenige stemmer mod den etablerede fortælling omkring enhver af coronavirus-dækningen. Det seneste offer for deres målretning mod censur er The Unz Review, en uafhængig nyhedsorganisation, der nogle gange deler provokerende og ubehagelige perspektiver på mainstream (og ikke så mainstream) nyhedsdækning. Tilsyneladende var deres mening om, at coronavirus potentielt blev brugt som et dække for mulige top-iranske mord, for meget af en forespørgsel for Facebook til at imødekomme, og derfor blev hele Facebook-siden forbudt.

De lavede en artikel om forbuddet igen Maj 1st, 2020, med Ron Unz, der forklarer...

"Mine morgenaviser havde for nylig nævnt Facebooks planer om at slå ned på misinformation relateret til vores igangværende Covid-19-epidemi, og nok som de fleste andre læsere nikkede jeg bare med hovedet. Når alt kommer til alt, kan mange amerikanere dø, hvis krumspring eller pranks begyndte at fremme meget tvivlsomme kure mod den dødelige sygdom, måske endda foreslå, at folk skulle injicere sig selv med Lysol for at afværge en infektion.

"Men disse intetsigende offentlige udtalelser fik en helt anden betydning i går eftermiddags, da jeg opdagede, at alt materiale fra The Unz Review pludselig var blevet forbudt for påståede overtrædelser af "fællesskabsstandarder", og vores egen Facebook-side blev elimineret."

Nu er det ikke bekræftet, at det netop var coronavirus-dækningen, der resulterede i forbuddet, men Unz har stor mistanke om, at det var den voksende popularitet af artiklen offentliggjort på April 21st, 2020 med titlen "American Pravda: Our Coronavirus Catastrophe as Biowarfare Blowback?"

s8rCBgv

Hvis du forsøger at besøge deres Facebook-side du bliver mødt med ovenstående besked.

Denne form for undertrykkelse er ikke overraskende, da vi har set Facebook optrappe deres foranstaltninger mod det, de kalder "misinformation", "uautentisk adfærd" og "platformsmanipulation". De har for nylig forbudt QAnon grupper, sider og brugere der knyttede sig til bevægelsen.

Nu ser det ud til, at de er rettet mod alle uden for mainstream, der deler meninger, der ikke stemmer overens med den fortælling, de forsøger at formidle til befolkningen.

(Tak for nyhedstip ljb)

Andre funktioner