Hvordan var artiklen?

1478280cookie-tjekPS5 sigter mod at give den bedste værdi, men ikke den laveste pris, siger Jim Ryan
Industri Nyheder
2020/05

PS5 sigter mod at give den bedste værdi, men ikke den laveste pris, siger Jim Ryan

Mange forretninger har opslået flere redaktionelle artikler og udtalelser om prisniveauet for Xbox Series X og PS5. Men vi kender måske ikke de nøjagtige tal for begge næste generations konsoller lige nu, men vi ved, at Sony vil forsøge at bringe den "bedste værdi" til sine kunder i stedet for et lavere prispunkt senere i år.

Fans af Sony og PlayStation, der spekulerer på, om PS5's prisniveau vil være noget let på pungen, kan finde noget andet ved lanceringen. Internet side videogameschronicle.com citerer Jim Ryan - præsident og CEO for Sony Interactive Entertainment - og siger, at virksomheden hellere vil levere et produkt af værdi, men ikke et, der nødvendigvis vil give den laveste pris.

Hjemmesiden fremhæver Ryan, der i et nyligt interview sagde, at det bedste Sony kan gøre for at løse den økonomiske situation eller recession er at tilbyde "det bedst mulige værditilbud":

”Det er ret logisk, folk har ikke penge til at gå ud, så de bliver hjemme. Nu, hvem ved, hvordan denne recession kommer til at se ud, hvor dyb den vil være, og hvor længe den vil vare. Det kan være, at de historiske skabeloner, de historiske modeller, der har været gældende i fortiden, måske ikke gælder i fremtiden."

Ryan viderefører sin tankeproces om den nuværende økonomiske situation og PS5 og bemærker, at han ikke henviste til en lav pris, men "den bedste værdi", som virksomheden har at tilbyde:

”Jeg mener ikke nødvendigvis den laveste pris. Værdi er en kombination af mange ting. I vores område betyder det spil, det betyder antal spil, dybden af ​​spil, bredden af ​​spil, kvaliteten af ​​spil, prisen på spil... alle disse ting, og hvordan de benytter sig af funktionerne på platformen [PS5]."

Hjemmesiden fremhæver også, at Ryan siger, at Sony ønsker at gøre PS5 til "et attraktivt tilbud for forbrugerne", da Ryan mener, "spil er en forretning, der historisk set nyder godt af økonomisk vanskelige tider."

PS5 lanceres engang sent i år i feriesæsonen.

Andre nyheder i branchen