Hvordan var artiklen?

1473040cookie-tjekNæste Battlefields udvikling skrider frem "meget godt" på trods af, at udviklere arbejder hjemmefra
Nyheder
2020/05

Næste Battlefields udvikling skrider frem "meget godt" på trods af, at udviklere arbejder hjemmefra

Selvom mange virksomheder forsøger at tilpasse sig COVID-19-foranstaltninger for at forhindre eventuelle komplikationer, ser det ud til, at den næste Battlefield oplevelsen former sig "meget godt", mens udviklere fra DICE arbejder hjemmefra. Alle disse oplysninger kommer direkte fra EA's administrerende direktør Andrew Wilson.

Tak til Thomson Reuters' Gadebegivenheder, lærer vi af EA's seneste Q4-indtjening via et udskrift, at det næste Battlefield er på vej, når det kommer til udvikling.

Wilson bemærker under transskriptionen, at selvom udviklerne hos DICE arbejder hjemmefra, er udviklingen af ​​den kommende Battlefield spillet former sig fint.

Det er værd at bemærke, at du skal tage alt, hvad Wilson siger, med et gran salt, da han også sagde tilbage i 1. kvartal 2019 at Slagmarken v havde "høj efterspørgsel" efter sin kontroversielle afsløring.

Med det sagt, her er Wilsons holdning, da en R&D-person spurgte om næste generations spil og dets udvikling:

"For det første vil jeg sige, at Battlefield udvikler sig meget, meget godt. Vi er spændte på, hvad holdet laver. Og igen, i forbindelse med work-at-home-miljøet, har de virkelig været inspirerende i, hvordan de er blevet ved med at udvikle fantastisk underholdning i sammenhæng med vores Battlefield-univers. Jeg er spændt på, hvornår næste år kommer.”

Lige nu ser det ud til, at en af ​​de mange ting, som EA og DICE forsøger at tackle, er den næste Battlefield's gameplay flow for både nybegyndere og veteraner. Ifølge en DICE jobopslag for spildesigner (specifikt for økonomien i spillet), leder den efter nævnte person til at hjælpe med følgende:

"Samarbejde med ejere af andre dele af spillet for at sikre, at de økonomiske systemer følger retningen og arbejder i harmoni med spillet Design, implementer og afbalancerer systemer, der involverer økonomi til scoring, erfaring, valutaer og ressourcer i spillet.

Pas på spillerens rejse fra begynder til mester og videre, og leder altid efter, hvad du skal gøre for at engagere dig. Forståelse af AAA-titler til konsoller i action- eller FPS-genren."

Som nævnt før er det uklart, hvilken slags indvirkning coronavirus vil have på næste generation Battlefield spil, og om det stadig sendes i 2021 til pc, PS5 og Xbox Series X. Men hvis man skal tro Wilson, klarer det næste spil sig "meget godt", mens det er under udvikling.

Andre nyheder