Hvordan var artiklen?

1473660cookie-tjekDet mellemstore, psykologiske horrorspil annonceret af Bloober Team
Medier
2020/05

Det mellemstore, psykologiske horrorspil annonceret af Bloober Team

Er jeg blevet sindssyg? Er jeg sur? Det tvivler jeg meget på, men af ​​en eller anden grund fortsætter videospilselskaber med at tro, at dette er den mytiske vej til rædsel. I den grad finder vi, at tropen nu er overudnyttet og sjældent om nogensinde tilstrækkeligt udnyttet.

For du kan se, der er ikke noget forfærdeligt ved at blive sindssyg, når du ikke er den, der rent faktisk bliver sindssyg. Vanvid skaber en evig usikkerhed, der driver angst - efterlader en person, der tvivler på sig selv og selve naturen af ​​virkeligheden omkring dem. Hvordan kan noget opfattet være så virkeligt, men alligevel usandt på samme tid? Spørgsmål uden svar opstår, og i sidste ende kan man ikke længere være sikker på, om noget, inklusive dem selv, er virkeligt og ikke en anden vrangforestilling.

Det er rædselsfuldt at opleve, men det oplever vi spilleren ikke. For os er der ingen angst, ingen spænding, ingen usikkerhed. Kun ventetiden på den store afsløring af "overraskelse, at du alligevel ikke var skør," eller "intet af det var virkeligt, bare i dit hoved."

Nogle forretninger har formodet, at "du er skør" er kernen i Bloober Teams seneste psykologiske gyserspil, Medium. Uden at have nogen forbindelse til det populære tv-program, vil spillet følge Marianne, et medie, der er plaget af visioner og i stand til at drive ind i den øde åndeverden.

Det centrale i spillets tema er, at der ikke er én sandhed i opfattelsen. At der er mere i verden, end de fleste af os opfatter, og spillere vil udforske dette koncept, mens de udforsker Krakow. En lille by Mariannes visioner har også ført hende.

For øjeblikket er der ikke meget at gå på om spillet. Det vil indeholde et soundtrack komponeret af Akira Yamaoka og det interne talent Arkadiusz Reikowski, så Silent Hill-vibes er til at tage og føle på selv i traileren. Bortset fra det centrerer det meste marketing sig om, hvor fantastisk Xbox Series X er.

I betragtning af rækkevidden fik spillet, at retorik kan forventes.

Xbox Nyheder

For at bringe dette kreative tema ud i livet, har vi sat spillere ind i rollen som Marianne, et medie jaget af visioner, der lever og interagerer på tværs af to verdener: vores ene og åndeverdenen.

Hendes visioner fører hende til et forladt hotel i Krakow, stedet for en frygtelig tragedie for mange år siden, og skjuler et mysterium, som kun et medium kan løse. Med adgang til begge verdener vil spillerne have et bredere perspektiv og opdage, at der ikke er nogen enkel sandhed.

Xbox-fortegnelse 

FORDYK DIG I EN DUAL-REALITY HROR

Bliv et medie, der lever i to verdener: den virkelige og den åndelige. Forfulgt af en vision om et barns mord rejser du til et forladt hotelresort, som for år tilbage blev scenen for en utænkelig tragedie. Der begynder du din søgen efter svære svar. Mediet har et "dobbelt" soundtrack af Bloober Teams Arkadiusz Reikowski og den legendariske komponist Akira Yamaoka fra Silent Hill-berømmelse.

Optimeret til Xbox Series X

Spil, der er bygget ved hjælp af Xbox Series X-udviklingssættet, er designet til at drage fordel af Xbox Series X's unikke egenskaber. De vil vise uovertrufne indlæsningstider, billeder, reaktionsevne og framerates op til 120FPS.

 

Andre medier