Hvordan var artiklen?

1472980cookie-tjekThe Last Of Us: Part 2 Story Trailer ankommer med deaktiverede kommentarer og Like/Dislike-forhold
Medier
2020/05

The Last Of Us: Part 2 Story Trailer ankommer med deaktiverede kommentarer og Like/Dislike-forhold

Sony og Naughty Dog har udgivet den officielle historietrailer til Den sidste af os: Del 2. Den nyligt offentliggjorte trailer tilbyder et kig på scener, der tidligere er vist i forskellige videolækager såvel som nye. Denne samme trailer kommer dog også med sine kommentarer og deaktiveret like/dislike-forhold.

Den nye video indeholder alverdens optagelser lige fra Ellie sætter ud for at få hævn, til Joel fortæller Ellie, hvordan han ville ønske, at "ting var anderledes." Vi ser forskellige individer dø, blive truet sammen med sporadiske skud af konfrontation.

Ud over ovenstående, berører den nyligt udgivne trailer også en "ondskabsfuld og voldelig begivenhed", og hvordan den forstyrrer den fred, Ellie har fundet i Jackson, hvilket driver hende til at bringe retfærdighed til de ansvarlige for nævnte angreb.

Historien siges at udforske konfrontation, ødelæggelse og følelsesmæssige konsekvenser. Med det sagt, her er den officielle beskrivelse og videotrailer:

Se den helt nye historietrailer til The Last of Us Part II, der lanceres den 19. juni 2020. Efter en ond og voldelig begivenhed forstyrrer den relative fred, som Ellie har fundet i Jackson, sætter hun sig for at bringe retfærdighed til de ansvarlige. Mens hun jager dem én efter én, bliver hun konfronteret med de ødelæggende fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af sine handlinger.

Og selvfølgelig kommer videotraileren på nettet med sine kommentarer og deaktiveret like/dislike-forhold, hvilket yderligere beviser, at de lækkede optagelser (som også ses i traileren ovenfor) er sande.

Sony og Naughty Dog har ved flere lejligheder copyright ramte en flok indholdsskabere om Den sidste af os: Del 2 utætheder. Derudover har de to også gået på en kampagne for at rense nogen af ​​de lækkede optagelser - selvom det er memes. De, der tilfældigvis så de lækkede optagelser, var dog ikke tilfredse med det, de så, og i kombination med Sony, Naughty Dog og Neil Druckmanns handlinger blev hele situationen til en fiasko.

I et forsøg på at feje alt, hvad der for nylig udfoldede sig under gulvtæppet for at redde ansigt, forsøger Sony og Naughty Dog nu at dæmpe alt, hvad der er eksternt relateret til spillets lækkede historiebeats samt fan-modstand, deraf de deaktiverede kommentarer og like/dislike-forhold.

Og sidst vil Druckmann kommentere på lækagen efter Den sidste af os: Del 2 udgives til PS4 den 19. juni 2020.

Andre medier