Hvordan var artiklen?

1474700cookie-tjekThe Last Of Us: Del 2 forårsagede "filosofiske" argumenter i fræk hund over visse begivenheder
Medier
2020/05

The Last Of Us: Del 2 forårsagede "filosofiske" argumenter i fræk hund over visse begivenheder

Den sidste af os: Del 2 er de kommende værker af Sony og Naughty Dog, og udkommer til PS4 den 19. juni 2020. I mellemtiden har førstnævnte og sidstnævnte skabt en "Inside the Story"-serie, der giver både gamere og fans et tidligt kig på kommende titel, som første afsnit skildrer Naughty Dogs vicepræsident Neil Druckmann, der taler om efterfølgerens splittelse.

Næste rate i The Last of Us serien er kun en måned væk, men mens vi venter, inviterer Sony og Naughty Dog de nysgerrige "til at tage et kig ind i historien" i anden del.

Ud over ovenstående kan folk høre fra holdet hos Naughty Dog, når de diskuterer, hvordan de greb udviklingen af ​​fortællingen om efterfølgeren, mens de deler "ny indsigt" om begivenhederne og temaerne i "Ellies historie."

Du kan se den nyligt udsendte video lige her:

For de af jer, der måske er gået glip af nogle godbidder i ovenstående video, er der ingen grund til bekymring. Ifølge den første episode af "Inside the Story" fortæller Druckmann om, hvordan studiet havde uenigheder og filosofiske argumenter om nogle af historiens elementer i spillet.

Disse argumenter fik Druckmann til at tro, at efterfølgeren er mere splittende end det første spil. Når det er sagt, kan du læse Druckmanns tanker om at lave efterfølgeren og så nogle lige her:

"Der er altid frygten for, at når du har lavet noget fantastisk, og du vil vende tilbage til det, vil du ødelægge det. Du vil rode, hvad der gjorde det så specielt. Testen for os var, om vi kunne finde på en historie, der kan stå alene og være meningsfuld og have vægt, den samme slags følelse, som vi havde, da vi stødte på historien til den første. Men også nu, fordi det er del to, skal det være additivt. Det skal tage den første i betragtning, at hvis du spillede begge dele, så får du en større fortælling.”

Druckmann fortsætter:

"Jeg ved selv i studiet, at vi har haft en masse filosofiske argumenter om nogle af begivenhederne, og hvad der sker i spillet, og jeg tænker, at det her kan være mere splittende end det første spil i en meget form. på en spændende måde, som jeg synes, det rejser de interessante, filosofiske spørgsmål og beder spillerne om at fortolke noget af det materiale, der er der, og se, hvor de står på disse spørgsmål."

sidst men ikke mindst, Den sidste af os: Del 2 udkommer på verdensplan til PS4 den 19. juni 2020

Andre medier