Hvordan var artiklen?

1473560cookie-tjekThe End Of The Sun, Time-Traveling Slavic Adventure Titel på vej til Kickstarter
Medier
2020/05

The End Of The Sun, Time-Traveling Slavic Adventure Titel på vej til Kickstarter

Et uafhængigt udviklingstøj fra Krakow, Polen, arbejder i øjeblikket på et tidsrejsende eventyrspil, der bevæger sig ind i de sidste udviklingsfaser. Navnet på spillet hedder Solens ende og det er en blanding af gangsimulatorer som Alle er gået til rapturen men inkluderer også faktisk gameplay-mekanik og puslespilsløsning ikke ulig The Astronauts' Den Vanishing of Ethan Carter.

Solens ende bliver i øjeblikket crowdfundet over på Kickstarter side i øjeblikket.

Spillet sætter dig i rollen som en stærk spåmand, der kan manipulere tiden. Du vil bevæge dig frem og tilbage gennem tiden og manipulere begivenheder på en ikke-lineær måde, der har en effekt på de fremtidige liv for hovedpersonerne, der er i centrum af historien.

Undervejs får du indsigt og viden om slavisk historie og mytologi, mens du også oplever faktisk slavisk arkitektur, påklædning og livsstilsrutiner.

Du kan få et glimt af, hvordan spillet er med traileren og Kickstarter-pitch-videoen nedenfor.

Det, der er mest imponerende ved spillet, er, at et lille hold på tre på tre år formåede at bygge, hvad der ligner et AA-tier-spil på en brøkdel af budgettet.

Meget af dette blev hjulpet ud takket være aktivudbredelse gennem fotogrammetri, som er afhængig af ultra-high definition-fotos af virkelige objekter, der er scannet og groft modelleret til 3D-masker.

Selvom fotogrammetri stadig kræver oprydning af toppunkter, reducerer det i høj grad behovet for manuelt at skulpturere objekter, enheder og aktiver til et spil. I tilfælde af Solens ende de brugte ikke kun denne teknik til at fange noget af fortidens unikke slaviske kultur, men også til at fange faktiske steder såsom det etnografiske museum i Szymbark, Polen.

Grundlæggende handler spillet lige så meget om at tilbyde spillere et unikt tidsrejseeventyr med puslespilselementer og udforskning, som det handler om at uddanne dig lidt om, hvordan slaverne levede i den tid.

Hvis du vil støtte spillet, kan du gøre det ved at besøge Kickstarter side.

Solens ende har i øjeblikket en måned til at gå på crowdfunding-platformen og søger $12,000. De har allerede nået 17 % af deres mål, så de er helt sikkert godt på vej mod færdiggørelsen, hvis de kan opretholde dette tempo resten af ​​måneden.

De forventer, at spillet lanceres i 2021, og du kan i øjeblikket følge med på en ønskeliste og følge spillet på Steam butik side lige nu.

Andre medier