Hvordan var artiklen?

1474410cookie-tjekThe Elder Scrolls VI nyheder er år væk, ifølge Pete Hines
Nyheder
2020/05

The Elder Scrolls VI nyheder er år væk, ifølge Pete Hines

Med den succes The Elder Scrolls V: Skyrim, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at en ny del i rækken af ​​spil er på vej. Men nyheder om den næste high-fantasy middelaldertitel, Den Ældste Scrolls VI, vil ikke dukke op noget som helst snart ifølge Pete Hines — Bethesdas SVP for global marketing og kommunikation.

Til dig, der er ude af løkken eller nysgerrig efter Den Ældste Scrolls VI skulle vide det starfield kommer først. Det betyder, at vi hører om starfield s reklamemateriale og offentlig udgivelse engang i fremtiden.

Efter starfield, Bethesda Softworks og Bethesda Game Studios vil flytte al opmærksomhed/arbejde over til Den Ældste Scrolls VI. Med andre ord vil vi ikke høre nogen officiel nyhed fra Bethesda vedrørende det næste Ældste Scrolls spil, da vi er mange år ude.

Ovenstående information kommer fra et tweet, som Hines sendte ud som et svar til en nysgerrig fan:

Selvom Hines er kendt for at frigive upålidelige oplysninger, ser det ud til, at han denne gang fortæller en konsekvent historie mht. Den Ældste Scrolls VI. Årsagen bag denne følelse er, at Hines den 8. september 2018 havde dette at sige om starfield og den næste Ældste Scrolls spil under et interview via yahoo.com:

“[...] Nummer et, vi var ærligt talt lidt trætte af at blive spurgt om Elder Scrolls VI. Og Starfield-varemærket arkiverer og danser omkring de ting. Elder Scrolls VI dansede vi ikke rigtig rundt, vi sagde 'ja, vi gør det, men der er to kampe først'. Men det fangede ikke rigtigt, og vi havde stadig folk, der spurgte, hvornår du vil gøre det. Og en del af det var, fordi Fallout 76 var en afgang for dem og sagde "se, vi vil prøve noget meget anderledes end det, vi har gjort før".

Vi vil gerne gøre det meget klart for folk, at det ikke er sådan alle Bethesda Game Studios ser ud nu. Det næste spil vi laver er Starfield. Det er en ny IP, det er et rollespil med én spiller, som folk forstår. Og så skal vi lave Elder Scrolls VI.

De forstår konteksten, at dette er noget andet, men vi vil gerne prøve det. I spørger os konstant om multiplayer og at spille med andre mennesker, så det vil vi gerne prøve. Men så går vi tilbage til noget, du kender os bedre til, og vi kommer rundt til The Elder Scrolls VI. Det hjælper bare med at tegne et bedre billede og en køreplan for, hvad der er det næste, og hvordan det kommer til at se ud. Selvom det ikke kommer med en dato for, hvornår det spil udkommer, eller hvornår vi viser det til dig."

Med andre ord banede meddelelserne om de to næste generations spil en køreplan for, hvad Bethesda Game Studios vil bringe fans fremad. Derudover betyder det, at fans uden for løkken nu ved det starfield vil komme først, efterfulgt af Den Ældste Scrolls VI.

I mellemtiden vil Bethesda ikke afholde en fysisk eller digital begivenhed for at fremvise dets spil og kommende arbejde. Det betyder nyheder om starfield kan dukke op når som helst i år eller næste år.

Andre nyheder