Hvordan var artiklen?

1473950cookie-tjekBlackout, russisk Sci-Fi-flick sætter et mørkt spin på en fremmed invasion
Funktionalitet
2020/05

Blackout, russisk Sci-Fi-flick sætter et mørkt spin på en fremmed invasion

Råbe! Fabriks Blackout: Invasion Earth er en kommende russisk sci-fi-flick, hvor en invaderende styrke, der har boet blandt mennesker, bider deres tid og venter på det rigtige øjeblik til at slå til, bruger en global blackout til at udslette menneskeheden.

Filmens to-minutters trailer ser faktisk så meget bedre ud end den har ret til, men den eneste ulempe ved det hele er, at i et forsøg på at skjule, at det er en russisk sci-fi-film, brugte de noget forfærdelig amerikansk dubbing formidle filmens plot.

Som de fleste kommentatorer nævnt på trailersiden, ville det have været mere fornuftigt at bare bruge undertekster og holde den oprindelige russiske dialog.

Uanset hvad, ser filmen temmelig sej ud, da den følger en elitestyrke, der forsøger at bevare kontrollen over den sidste fæstning på Jorden, bekvemt beliggende i Moskva, Rusland. Du kan tjekke traileren nedenfor, høflighed af Film Trailers Kilde.

Plottet virker interessant nok, og køretøjets design og sætværker virker ret seje. På en alternativ tidslinje ville dette have skabt en fantastisk AAA-tredjepersons shooter på hjemmekonsoller og pc med split-screen co-op, cover-fire og online PvP og horde-tilstande. Men desværre er den vestlige spilindustri konvergeret, og det er ikke længere muligt at se frem til at købe sjove spil fra AAA-udgivere.

Men det er sandsynligvis også en af ​​de bedste dele om traileren: den er ikke pozzet.

Den eneste fremtrædende kvindelige vi ser i traileren er knyttet til en pressegruppe, sådan er det i det virkelige liv, og alle hovedpersonerne er afbildet med racenøjagtighed.

Det er trist, at man konstant skal være på udkig efter denne slags undergravning, men indtil videre gør Rusland og Kina deres bedste for at undgå at bukke under for degenerationen kendt som ”mangfoldighed”.

Du kan søge efter The Blackout at ankomme med tilladelse fra Shout! Fabrik starter 2. juni.

Andre funktioner