Hvordan var artiklen?

1477140cookie-tjekTencent America hyrer udviklere til at arbejde i Californien for at afskaffe blockbuster-spil
Industri Nyheder
2020/05

Tencent America hyrer udviklere til at arbejde i Californien for at afskaffe blockbuster-spil

Tencent skruer op for tingene i et forsøg på at opfylde sit løfte, det gav tilbage i slutningen af ​​2019. Efter at virksomheden hyrede Kojima Productions stiftende medlem Kenichiro Imaizumi og Halo 4 hoveddesigner Scott Warner, Tencent America - baseret i Palo Alto, Californien - forsøger at fungere som et sted, hvor man kan få storslåede spil og "hofspillere i Vesten."

Hvis du måske er gået glip af det, både i år og slutningen af ​​sidste år, rapporterede vi om Tencent søger at øge sin tilstedeværelse i USA ved at tilbyde flere konsoltitler designet til amerikanske spillere.

En måde, Tencent foreslog at appellere til amerikanske spillere i spilindustrien, er at samarbejde med et firma med rækkevidde på amerikansk i modsætning til tidligere ved at bruge populære karakterer.

Lige nu ser virksomheden ud til at have fundet en anden måde at nå ud til amerikanske borgere, og det er ved at hyre erfarne udviklere som Imaizumi og Warner til at arbejde på triple-A-spil.

Og med hensyn til emnet Imaizumi og Warner bemærker en talskvinde for Tencent, hvordan Imaizumi nu er produktionsdirektør for Tencent Games, mens Warner står i spidsen for virksomhedens marquee-spilstudie TiMi Studios i Nordamerika - kendt for titler som f.eks. Call of Duty: Mobile og Kongernes Ære.

Som for nylig, hjemmeside scmp.com rapporterer Vincent Gao - international business director for TiMi Studios - og siger, at studiet ønskede at ansætte en amerikansk chef og oprette en international base for at "drive en bredere indsats for at skabe spil til publikum uden for Kina." Du kan læse Gaos dagsorden lige her:

"Vores mål i Nordamerika er at ansætte en erfaren leder, som vil bygge et verdensklassehold til at skabe nye spil til enhver platform."

Den pågældende hjemmeside kommer også ind på, hvordan virksomhedens officielle WeChat-konto i sidste uge sendte en besked ud, der ledte efter folk til at arbejde hos Tencent America. Virksomheden skal udfylde 13 spilrelaterede stillinger i studiet med base i Californien. Hjemmesiden citerer WeChat-beskeden, der opfordrer til fem personer, der kan prale af erfaring med at arbejde på triple-A-spil og have mindst fem til ti års erfaring under bælte.

Hvis der kommer nye blockbuster-spil ud af Tencent America, kan du forvente, at et af dem lanceres omkring "Year of the Dragon." Det betyder, at 2024 eller 2025 kan være et sandsynligt målvindue for et Tencent America triple-A-spil, der ikke er designet til mobile enheder.

Andre nyheder i branchen