Hvordan var artiklen?

1473120cookie-tjekTask Force Admiral, Anden Verdenskrig Naval War-Sim på vej til Steam
Medier
2020/05

Task Force Admiral, Anden Verdenskrig Naval War-Sim på vej til Steam

Microprose er rejst op af graven som en udgiver, der har til hensigt at fylde de nichegenrer inden for pc-spil, der er blevet ignoreret eller forsvundet af de fleste af de andre store forlagsaktører i spilindustrien. En af de første ordrer er at bringe Drydock Dreams Games' Task Force Admiral til pc via Steam... snart.

Spillets første bind vil være en singleplayer-oplevelse med temaet Pacific War Carrier Task Force på den amerikanske side af ligningen. Som kommandant bliver du nødt til at opsøge og ødelægge fjendens flådefartøjer, samtidig med at du gør brug af forskellige våben og luftfartøjer til at spejde, angribe og ødelægge fjenden.

Du kan se, hvad Task Force Admiral er ligesom med debuttraileren nedenfor, høflighed af Værd at spille.

Spillet ligner et brag.

Selvom traileren fokuserede mere på luftkampe frem for flådestrategier, ser det ud til, at det kunne være et godt tilbagevenden til en glemt spillestil.

3D-strategien war-sim vil være en tilbagevenden til form for Microprose, og bringe tilbage en lang, tabt undergenre af strategispil, der for det meste døde ud, efter at 90'erne var færdige og overstået.

Det ser ikke fotorealistisk ud, og det behøver det ikke. Du kan tydeligt se flyene, du kan nemt se de forskellige flådefartøjer, og der er en dag- og natcyklus, der hjælper med at bringe handlingen til live under forskellige slags vejr- og lysforhold.

49865341901 4de4acc99b b

Jeg håber virkelig, at gameplayet er lige så solidt, som det ser ud i traileren ovenfor.

Ikke alle AA-spil behøver at konkurrere med AAA-juggernauts for at være overbevisende og sjove, og det ser ud til, at Microprose og Drydock Dream Games forstår det.

Du har fuld kontrol over handlingen, mens du afslører fjendens taktik og intriger gennem krigens tåge, ved at bruge fugleperspektiv eller enhedssporende kameravinkler for at holde dig opsat på alt, hvad der sker på tværs af kamplandskabet.

Der vil være 95 forskellige skibsklasser med i spillet og 42 forskellige fly, som du kan kommandere eller skyde ned.

49865654862 cf3e8226ce b

Også i modsætning til Slagmarken v, Drydock Dream Games lover en realistisk og historisk autentisk oplevelse fra Anden Verdenskrig. Fra mærkaterne og mønstrene på flykroppen til officers- og pilotrækkerne vil spillet forsøge at genoplive Stillehavsteatret fra Anden Verdenskrig så præcist som muligt.

Der er et væld af oplysninger at hente på Steam butik side eller officiel hjemmeside, så sørg for at tjekke det ud eller ønskesedlen spillet op til dets længe ventede udgivelse.

(Tak for nyhedstip itsshoahtime)

Andre medier