Hvordan var artiklen?

1477310cookie-tjekStar Citizen Free Fly Week starter med skibskonventionen i spillet
Medier
2020/05

Star Citizen Free Fly Week starter med skibskonventionen i spillet

I resten af ​​maj vil du være i stand til at teste nogle af skibene i stjerne Citizen, samt få et tæt og personligt kig på nogle af de største og dårligste skibsklasser, der i øjeblikket er tilgængelige i spillet, lige fra personlige kæmpere til luftfartsskibe i kapitalklasse.

Det har været længe undervejs, men spillet er endelig ved at samle sig som en sammenhængende helhed med evnen til at påtage sig dusør-missioner, smugle-missioner, stjæle skibe, opspore kriminelle, flygte fra fængslet, minedrift og meget mere.

Roberts Space Industries lovede en omstændelig og realistisk rumsimuleringsoplevelse, og spillets vedholdende univers leverer absolut på det.

Den gratis flyveuge løber fra den 22. maj til og med den 1. juni. Så du har lidt tid til at downloade den nyeste klient og finde ud af, om spillet er til din smag eller ej.

Hvis du er nysgerrig efter nogle af de skibe, der er tilgængelige i spillet, som du måske ikke har adgang til, er der en Invictus Launch Week-fejring, der finder sted som en begivenhed i spillet, som du kan besøge i Bevic Convention Center på ArcCorp.

Du vil også være i stand til at se nogle af skibene optræde live i spillet over Area 18, så sørg for at kigge mod himlen for at se nogle af skibene i aktion.

Det er sjovt, at Cloud Imperium Games fortsætter med at avancere og udvikle sig stjerne Citizen til en mere komplet og fuldt udstyret oplevelse, er alle anti-RSI-stemninger fra medierne næsten fuldstændigt forsvundet.

Det er næsten, som om de forsøgte at vende gamere væk fra det eneste AAA-spil i udvikling, der faktisk skubber industrien fremad, alt imens nej-sagerne sparker og skriger i protest.

Der er ikke et spil i åben udvikling lige nu, der endda kommer tæt på niveauet af troskab og funktionsrige oplevelser som stjerne Citizen, men medierne vil aldrig fortælle den side af historien. De ville hellere tekstuelt forkæle deres venner med deres næste LGBTQIA+ visuelle roman, der formåede at skøjte forbi Valves "Taste Police" med et lille blink med øjet, eller nedgøre rigtige spillere for at kæmpe mod censur i det seneste hardcore skydespil.

Ikke desto mindre, så længe RSI og Cloud Imperium Games fortsætter med at opdatere og frigive nyt indhold til stjerne Citizen, dagsorden-drevne medier og ideologisk adjungerede forlag vil fortsat fejle.

Hvis du vil opleve stjerne Citizen for dig selv, er du velkommen til at gøre det ved at besøge officiel hjemmeside og download af klienten.

Andre medier