Hvordan var artiklen?

1476610cookie-tjekSPUTNIK Trailer gør Space-Horror rigtigt
Medier
2020/05

SPUTNIK Trailer gør Space-Horror rigtigt

Vodorod Pictures and Art Pictures Studios SPUTNIK skulle have premiere i russiske biografer den 23. april 2020. Jeg ved ikke, om det gjorde det eller ej i betragtning af den globale nedlukning, der var i kraft på grund af, at elskerinde Corona-chan gik amok blandt befolkningen, men en ny trailer til videnskaben -fi-gyserfilm blev udgivet for at give biografgængere noget krydret at se frem til, når den til sidst lander på streamingtjenester og video on demand i Vesten.

Filmen er som en kombination af The Thing møder Astronautens kone, men med det deciderede kulturelle twist at være sat i Rusland. Dette giver filmen en helt anden slags stemning takket være de kolde, brutalistiske omgivelser, hvor indeslutningen finder sted, og den kolde krigsstemning, der antydes i hele traileren.

Du kan tjekke det ud nedenfor, høfligt af Film Trailers Kilde.

Filmen minder mig lidt om 2015 sci-fi horror bomben, Livet. Den store forskel her er, at der ser ud til at være et stærkt fokus på de mystiske elementer i hovedrolleindehaverens bånd til den udenjordiske passager, der fik en tur tilbage til Jorden i en af ​​(eller begge) kosmonauterne.

Filmen er også sat tilbage i 1983, så det giver mening, at der er et koldkrigselement til de overliggende temaer om invasion, hemmeligholdelse og undergravning.

Måden monsteret opfører sig på, og den måde actionscenerne ser ud til at være indrammet på i traileren, gav mig øjeblikkelige vibes af Matthijs van Heijningens fortolkning af The Thing.

Sputnik - Kammeret

Det ser ud til, at det kunne være en stram, filmisk gyserfilm, der sandsynligvis vil få en kultfølge, hvis den bliver gjort rigtigt.

Også, da det er en russisk film, behøver du endnu en gang ikke at bekymre dig om nogen form for åbenlyst sociopolitiske budskaber påtvunget dig af venstreorienterede mundpustere eller degenereret-skubbende agitprop.

Gudskelov.

Som sagt, SPUTNIK skulle være i film den 23. april, men hvis den sprang biograferne over på grund af coronavirus, er den sandsynligvis allerede tilgængelig på VOD eller kommer snart til en streamingtjeneste nær dig.

Andre medier