Hvordan var artiklen?

1474720cookie-tjekPS5 er stadig planlagt til 4. kvartal 2020, mens Epic afslører Unreal Engine 5 med PS5-demo
Medier
2020/05

PS5 er stadig planlagt til 4. kvartal 2020, mens Epic afslører Unreal Engine 5 med PS5-demo

Sony er stadig på vej til at frigive sin næste generations konsol, bedre kendt som PS5, engang i Q4 2020. Det betyder, at den nuværende pandemi ikke vil skubbe PS4-efterfølgeren forbi dets oprindelige udgivelsesvindue. Derudover har Epic Games indgået partnerskab med Sony for at afsløre det næste trin i Unreal Engines udvikling via en PS5-testdemo, som viser de nye frynsegoder ved Unreal Engine 5.

For det første har folk, der spekulerer på, om Sony vil være i stand til at frigive sin næste generationsenhed til tiden, nu et svar på det spørgsmål, og svaret er "ja" ifølge det blå mærkes udsigter for regnskabsåret, der slutter den 31. marts 2021.

Ved at slå op sony.net/SonyInfo/IR, vil folk finde følgende oplysninger, der beskriver Sonys udsigter til den kommende PS5-enhed og dens udgivelsesvindue:

“Med hensyn til lanceringen af ​​PlayStation®5, selvom faktorer som medarbejdere, der arbejder hjemmefra og restriktioner på internationale rejser har givet nogle udfordringer i forhold til en del af testprocessen og kvalificeringen af ​​produktionslinjer, skrider udviklingen frem med lanceringen af ​​konsollen planlagt til feriesæsonen 2020. På dette tidspunkt er der ikke opstået store problemer i spilsoftwareudviklingspipelinen for Sonys egne førstepartsstudier eller dets partneres studier."

Med andre ord bemærker det blå mærkes investor relations-side, at PS5 stadig er planlagt til at lancere som planlagt - hvilket er fastsat til dette års feriesæson.

Med det sagt og ude af vejen, er den anden ting relateret til Sony og PS5 Epic Games, der kommer frem med deres nyligt udsendte video, som driller kraften i Unreal Engine 5.

Brian Karis (technical director of graphics) og Jerome Platteaux (special projects art director) tilbyder et dybdegående kig på "Lumen in the Land of Nanite", som er en realtidsdemo, der kører på PS5.

Demoens formål er at vise spillere, fans og udviklere to nye kerneteknologier, der vil debutere i Unreal Engine V:

  • Nanite virtualiseret mikro-polygon geometri – giver kunstnere mulighed for at skabe så mange geometriske detaljer, som øjet kan se.
  • Lumen – tilføjer en fuldt dynamisk global belysningsløsning, der umiddelbart reagerer på scene- og lysændringer.

Du kan se den nye video lige her:

Noget der er værd at nævne, som også er til stede i demoen, er næste generations funktioner, der allerede er tilgængelige i Unreal Engine 4.25. Dette inkluderer Niagara VFX-forbedringer, kaosfysik (som stofbevægelse) og ødelæggelse (destruktion af miljøsten/struktur), forbedringer af animationssystem (som at røre ved vægge og kropsbevægelser) og lydfremskridt.

Også Unreal Engine 4.25 inkluderer understøttelse af næste generations konsoller. Det er klart, at Unreal Engine 5 også vil være kompatibel med pc- og Xbox Series X-udvikling.

Og apropos næste generations konsoller, så får PS5 sin debut sent i år.

Andre medier