Hvordan var artiklen?

1477420cookie-tjekSony er vært for The Last Of Us: Part 2 State Of Play den 27. maj 2020
Events
2020/05

Sony er vært for The Last Of Us: Part 2 State Of Play den 27. maj 2020

På trods af alt støj og kontroverser omkring Naughty Dog, Neil Druckmann — virksomhedens vicepræsident og direktør over Den sidste af os: Del 2 — vil dukke op i en ny State of Play-episode for at give folk en speciel gameplay-forhåndsvisning Den sidste af os: Del 2 den 27. maj. Den eksklusive PS4 lanceres den 19. juni 2020.

Sony, Muso og Naughty Dog er ikke fremmede, når det kommer til vækker kontrovers. Faktisk har de tre lavet nyheder af alle de forkerte grunde, idet de nu bruger Twitters "spoiler funktion” for at aflede ethvert negativt ord omkring dem.

Ud over ovenstående er kommentarsektioner på YouTube-videoer indsendt af Sony og Naughty Dog lukket for at forhindre eventuelle spoilere eller modstridende synspunkter fra at dukke op.

Ikke desto mindre vil Sony og Naughty Dog sandsynligvis begå den samme handling med at lukke kommentarsektionen på YouTube og Twitch, når den kommende State of Play-video sendes med uddrag af Den sidste af os: Del 2 gameplay.

Med det sagt noterede Sid Shuman - seniordirektør og SIE-indholdskommunikation - det blog.us.playstation.com at holdet hos Sony er ved at lægge sidste hånd på et nyt afsnit af State of Play.

Det pågældende afsnit udsendes den 27. maj kl. 1:00 PT / 4:00 ET på Twitch og YouTube.

Ydermere vil det aktuelle cut klokke i omkring 20 minutter og vil ende med en udvidet sekvens, der viser omkring otte minutters "aldrig-før-set gameplay."

Det dybe dyk, der får premiere i løbet af de næste par dage, vil ikke byde på nogen PS5-nyheder eller info. I stedet vil det udelukkende fokusere på Den sidste af os: Del 2 og info omkring titlens spilmekanik.

sidst men ikke mindst, det kontroversielle spil kendt som Den sidste af os: Del 2 udkommer på verdensplan til PS4 den 19. juni 2020

Andre begivenheder