Hvordan var artiklen?

1474980cookie-tjekSony afslører Ghost Of Tsushima-gameplay og kamp i ny tilstand af spil
Events
2020/05

Sony afslører Ghost Of Tsushima-gameplay og kamp i ny tilstand af spil

Sony og Sucker Punch Productions er gået op med en ny State of Play-episode til Ghost of Tsushima, som viser den kommende titels gameplay og kampsystem. Det pågældende digitale show tilbyder også gamere og fans et dybere kig på andre funktioner i det kommende samurai/ninja-spil i åben verden.

Hvis du vil se gameplay-optagelser af Ghost of Tsushima, du er heldig. Tilbage den 12. maj 2020, den officielle PlayStation-blog nævnt, at den 14. maj kl. 1:00 PT / 4:00 ET ville folk kunne se 18 minutter af det pågældende spil:

"Afsnittet vil udelukkende være fokuseret på Ghost of Tsushima, der kommer til PS4 den 17. juli. Du får et udvidet kig på nye gameplay-optagelser, inklusive udforskning, kamp og mere. Det nuværende snit klokkes i cirka 18 minutter, giv eller tag.

Og bare for at være klar – der vil ikke være nogen PS5-nyheder eller -opdateringer i denne episode, bare et stort, smukt kig på Sucker Punchs PS4-epos i åben verden.”

Nu hvor tiden er inde, kan du se det nye Ghost of Tsushima gameplay-optagelser lige her:

For det første dækker ovenstående video udforskning. I Ghost of Tsushima, kan du skifte mellem en guideindstilling, der vil bruge vinden til at pege dig på et bestemt sted for at undersøge landsbyer, huler, dokker eller andre steder. Herfra kan du løbe, hoppe eller ringe til din hest for at udforske ethvert punkt på øen Tsushima - med eller uden vindens hjælp.

Om emnet rejser vil der være mulighed for hurtig rejse til et sted, som du allerede har besøgt/opdaget.

Desuden kan vilde dyr angribe tilfældige NPC'er, eller de kan hjælpe dig med at guide dig rundt i den åbne verden for at finde hemmeligheder eller interessepunkter.

Videoen viser også, at mongolerne kan eje territorium. Du kan dog befri disse områder ved at drive det invaderende imperium ud af det nævnte sted.

Ud over ovenstående kan du bruge din bue og pil eller andre former for kamp til at rydde et område. For eksempel kan du bekæmpe fjender som en samurai eller som en ninja.

Som samurai kan du udføre øjeblikkelige drab med din klinge, når du slipper et eller to præcise angreb løs. Og hvis du er god nok, kan du skære pile ud af luften.

Hvad angår Ninjaen eller spøgelset, vil du stole på vanære og frygt i stedet for at konfrontere fjender frontalt. Spøgelset kan bruge ting som fyrværkeri, røg og andre tricks og fælder til at dekonstruere enhver modsatrettet kraft. Det betyder, at stilhed, frygt og forvirring er dine bedste værktøjer.

Videoen berører også, hvordan du kan tilpasse Jin Sakai (hovedpersonen). Rustningen og tøjet kan dog påvirke din spillestil, så du kan matche, hvad end det er, du laver med din påklædning for at få de bedste resultater i en head-to-head duel eller en kamp uden ære.

Endelig vil det pågældende spil give folk 50 GB til download og vil spille blod og lemlæstelse, delvis nøgenhed og intens vold. Spillet, der foregår i slutningen af ​​det 13. århundrede, udkommer i år til PS4 den 17. juli.

Andre begivenheder