Hvordan var artiklen?

1477680cookie-tjekSony DMCA'er deres eget PlayStation Tweet, der promoverer The Last Of Us 2
Medier
2020/05

Sony DMCA'er deres eget PlayStation Tweet, der promoverer The Last Of Us 2

Sonys insisteren på at lukke for eventuelle lækager of The Last of Us: Part II har resulteret i, at de i øvrigt lukkede ned for en af ​​deres egne promoveringsveje, da de indgav et krav om digital millennium copyright act mod et tweet på den officielle PlayStation Twitter-konto.

Det blev opdaget af forskellige brugere, som hurtigt hånede virksomheden, da det blev opdaget, at Kan 6th, 2020 tweet, der promoverer den seneste historietrailer for The Last of Us: Part II blev ramt af et ophavsretskrav af copyright-indehaveren... som er Sony.

Hvis tweetet af en eller anden grund overhovedet ikke er tilgængeligt til visning, kan du se et skærmbillede af tweetet nedenfor, som tydeligt viser, at billedet og videoen af The Last of Us: Part II er blevet DMCA'et fra den officielle PlayStation Twitter-konto.

j9gmgY0

Denne munterhed har resulteret i, at masser af mennesker tager velfortjente pot shots på Sony for deres gaffel.

YouTubers gerne Geeks + Gamers lavede en hurtig video for at minde dig om, hvor latterlig denne copyright-vendetta er blevet for Sony og Naughty Dog.

Sony hyrede Muso TNT til at udføre alle deres uhyggelige DMCA-krav, hvilket har resulteret i, at utallige YouTubere har modtaget ophavsretskrænkelser og har fået deres indhold gjort krav på af Sony Interactive Entertainment America og Sony Interactive Entertainment Europe.

Forvent at se dette nonsens fortsætte frem til udgivelsen den 19. juni 2020 af The Last of Us: Part II.

Heldigvis har nogle YouTubere rygraden til udfordre DMCA-kravene og har tænkt sig at gå til retten og deltage i en juridisk kamp mod Sony for misbrug af ophavsretssystemet. Vi får se, hvordan det hele bliver, når juni bliver en rigtig blockbuster-måned i år.

(Tak for nyhedstip Sarah Stephenson)

Andre medier