Hvordan var artiklen?

1476630cookie-tjekSony slap med E3-shows på grund af fans, der havde en "TikTok"-mentalitet, siger Adam Boyes
Nyheder
2020/05

Sony slap med E3-shows på grund af fans, der havde en "TikTok"-mentalitet, siger Adam Boyes

Lige siden E3 2019 har Sony sprunget messen over og vil fremvise sine egne ting gennem specielle digitale begivenheder. I betragtning af, at Sony havde planlagt at springe E3 2020 over, selv før bekymringer om coronavirus, rejste dette forskellige spørgsmål omkring virksomheden. Som for nylig er en tidligere PlayStation VP trådt frem for at forklare, hvorfor Sony ikke længere ønsker at deltage i E3-lignende begivenheder.

Adam Boyes var tidligere VP for tredjepartsrelationer hos Sony Interactive Entertainment (SIE). Hvis du ikke ved det, dukkede han op på E3 2015 for at annoncere Final Fantasy VII remake og Shenmue 3. Lige nu fungerer han som administrerende direktør for Iron Galaxy Studios (dem, der hjalp Blizzard med Overwatch, Killer Instinct 2013 og Extinction)

Ikke desto mindre udgivelsessted pushsquare.com indhentet den tidligere VP for tredjepartsrelationer hos SIE og spurgte ham om Sony, E3, og hvorfor virksomheden jagter den digitale scene gennem sit nye program State of Play.

Boyes' svar er nedenfor:

"Jeg tror, ​​at man generelt ser på platformens kadence og livscyklus, og jeg tror, ​​at man kun har en vis mængde tid, man vil gøre det super effektfuldt, og desværre tror jeg, at man nogle gange skal tage svære beslutninger om, hvad kreativt er. indhold kan gå hvorhen. Noget af det blev lagt i pre-showet, noget af det var post-show, og noget af det var under show-annonceringer."

Boyes fortsætter og bemærker, at en af ​​grundene til, at Sony går vejen med strømlinede trailere i stedet for messer, koger ned til, at spillere og fans har en "TikTok"-mentalitet i at have tingene leveret til dem hurtigt:

"Jeg tror stilistisk, at hvis vi ser på det meste indhold nu, uanset om det er PlayStations State of Play eller Nintendo Directs og endda Microsofts Series X-afsløring, ser det ud til, at vi migrerer mere hen imod den kompilationsbaserede tilgang. Hvor folk bare får set indhold, indhold, indhold og så med Xbox Series X, går de lidt dybere efter præsentationen. Det føles som om det er der, vi er på vej lidt mere, og jeg tror, ​​fordi vi er i en hurtigere 'giv mig det nu' TikTok-æra, folk bare vil se nye ting. Mens jeg synes, hvis vi ser på 2013, 2014 og 2015 af E3, nu når man ser på det, føles det en smule dateret på en måde."

Boyes føler også, at spillere og fans er ligeglade med talsmanden længere. Han føler, at fans vil have ting eller indhold "lige her, lige nu." Han tilskriver denne mentalitet til den nuværende hurtige æra med "giv det til mig nu", da andre gør det som America's Funniest Home Videos:

"Og selv når jeg ser på nogle af de scripts, jeg brugte, var det meget "se på mig, jeg hygger mig, men jeg vil også tale om et sjovt spil", hvorimod folk i dag er ligeglade om talsmanden. 'Vis mig tingene'. Hvis vi ser på America's Funniest Home Videos, er det lige nu bare mislykkede opsamlinger. Jeg har ikke brug for en vært, der taler mig igennem det, vis mig alle tingene. Og jeg tror, ​​det er sådan set, hvad der sker med den slags shows, hvilket efter min mening gør dem mindre af en teatralsk oplevelse og mere til en trailersamling. Men efter hvad jeg forstår, er det mere, hvad fansene vil have. Vis mig hvad du har."

Fra nu af forbereder Sony sig på at frigive efterfølgeren til PS4 senere i år, som er bedre kendt som PS5. Hvad angår en afsløring, siger man, at Sony forbereder sig på en sommerafsløring for sin næste generations konsol.

Andre nyheder