Hvordan var artiklen?

1478240cookie-tjekSony annoncerer PS5-præsentation til at gå live den 4. juni 2020
Events
2020/05

Sony annoncerer PS5-præsentation til at gå live den 4. juni 2020

Website Video Games Chronicles eller VGC forudsagde, at Sony ville have en PS5-spil relateret begivenhed til at gå live i begyndelsen af ​​juni. Selvom den pågældende hjemmeside var en fridag, var indholdet spot on med hensyn til, hvad Sony vil premiere i næste uge. VGC's bekræftelse kommer fra Jim Ryan - Sony Interactive Entertainments præsident og CEO - i et nyt blogindlæg.

Inden du fortsætter og dækker alle godbidderne, kan du tjekke den nyligt udsendte PS5-spilbegivenhedstrailer lige her:

Med den video af vejen, iflg blog.playstation.com og gamesindustry.biz, kan du fange nævnte begivenhed via Twitch eller YouTube den 4. juni kl. 1:00 PDT / 9:00 BST / 10:00 CEST.

Desuden citerer de to websteder Ryan, der siger, hvordan Sony vil fortsætte med sin digitale begivenhed på trods af, at PAX og E3 falder under i år på grund af coronavirus-foranstaltninger:

"Selvfølgelig er udsendelserne, uanset om det er GDC, PAX, E3, Gamecom... de alle er væk. Vi skal leve i en verden, hvor netop den ilt ikke er tilgængelig for industrien. Det er ikke tilgængeligt for PlayStation eller nogen andre. Vi skal bare finde på måder at kommunikere, hvad vi laver på, og prøve at skabe det samme niveau af adrenalin, spænding, buzz, som vi får med tusindvis af mennesker i et auditorium i Los Angeles. Og gør det på en eller anden måde eksternt.

Ryan fortsætter:

"Det er den udfordring, jeg har sat holdene: prøv at få det fællesskab, de 100 millioner mennesker - og alle de mennesker, der ikke har en PlayStation, vi gerne vil tale med - lige så begejstrede, som hvis de var i E3 auditorium, eller hvis de så strømmen."

I et forsøg på at få spillere, fans og kritikere begejstrede, vil Sony være vært for en hel begivenhed, der viser en del af det kommende PS5-bibliotek af spil:

"Derfor er jeg glad for at kunne fortælle, at vi snart vil give dig et første kig på de spil, du kommer til at spille efter PlayStation 5-lanceringen denne ferie. De spil, der kommer til PS5, repræsenterer de bedste i branchen fra innovative studier, der spænder over hele verden. Studier, både større og mindre, de nyere og de mere etablerede, har alle arbejdet hårdt på at udvikle spil, der vil vise hardwarens potentiale."

Desuden vil det pågældende digitale showcase løbe omkring en time i længden. Det er også værd at bemærke, at efter næste uges udstilling vil Sony stadig have "meget at dele med dig" vedrørende PS5 og dens spil:

"Dette digitale showcase vil køre i lidt mere end en time, og for første gang vil vi alle være sammen og nærmest opleve spændingen sammen. Mangel på fysiske begivenheder har givet os en fantastisk mulighed for at tænke anderledes og bringe dig på denne rejse med os, og forhåbentlig tættere på end nogensinde før. Dette er en del af vores serie af PS5-opdateringer, og du kan være sikker på, at efter næste uges udstilling vil vi stadig have meget at dele med dig."

Ikke desto mindre, på trods af alle de problemer, Sony gik igennem for at lave PS5, vil næste generations konsol bringe både gamere og fans noget "nyt", som ikke kan findes andre steder i ferien 2020:

"Vi mener, at når du går til alt besværet med at skabe en næste generations konsol, så skal den indeholde funktioner og fordele, som den forrige generation ikke inkluderer. Og at folk efter vores mening bør lave spil, der kan få mest muligt ud af disse funktioner. […] Vi mener også, at det er på tide at give PlayStation-fællesskabet noget nyt, noget anderledes, som virkelig kun kan nydes på PS5."

Og den sidste ting Ryan havde at sige om efterfølgeren til PS4 er, at dens 4. kvartal 2020-termin stadig er på sporet i dette øjeblik:

"Og endelig de mennesker, der laver spil. Vi og vores partnere ser ud til at klare det rigtig godt. Og så er vi på vej. Vi vil lancere denne ferie, og vi vil lancere globalt. Vi ser virkelig frem til det, og det bliver et brag.”

Endelig kan du se Sonys kommende PS5-spilbegivenhed den 4. juni kl. 1:00 PDT / 9:00 BST / 10:00 CEST via Twitch eller YouTube.

Andre begivenheder