Hvordan var artiklen?

1477271cookie-tjekSonic Riders: Zero Gravity Regravitified Mod nu tilgængelig til download
Medier
2020/05

Sonic Riders: Zero Gravity Regravitified Mod nu tilgængelig til download

En revision af Sega's Sonic Riders: Zero Gravity kaldet “Regravitified” er blevet frigivet af Zero Gravity Labs til den emulerede version af Wii-udgivelsen. Moden inkluderer alle nye evner, en komplet omarbejdning af gearsystemet og forbedret netplay. Du kan downloade mod lige nu fra over på Zero Gravity Labs Discord-kanal.

Der er en næsten to minutters trailer af modet tilgængelig lige nu med tilladelse til YouTube-stikkontakt Riders Boulevard.

Det dækker mange af de nye funktioner, ændringer, tilføjelser og rettelser til spillet.

Det er uheldigt, at de ikke tilbyder en nem installationsvejledning lige der i YouTube-traileren, men hvis du er fortrolig med, hvordan emulering fungerer, skal du bruge Dolphin-emulatoren til Wii og en kopi af Sonic Riders: Zero Gravity.

Nogle af de største ændringer inkluderer at bringe racertyperne tilbage, som inkluderer hastighed, magt og flyvning. Dette skal passe til originalen Sonic Riders, så uanset hvilke ændringer du foretager i gearene, vil klassetyperne stadig forblive de samme.

Boost er vendt tilbage sammen med at være i stand til at angribe og få adgang til genveje. Du kan få en demonstration af mod i aktion med videoen nedenfor fra YouTuber Sonisk improvisator.

Som du kan se, ser online netplay ret solid ud til et emuleret spil.

Du vil ikke få nogle PS4- eller Xbox One X-stil-oplevelser ud af spillet med pseudo-4K-aktiver og masker, men hvis du nød den originale udflugt og ønskede noget hurtigere, mere udfordrende og med ordentlig netplay-support, kan du går ikke galt med “Regravitified” mod.

I det mindste er det meget hurtigere og mere stabilt end enten udflugt på den originale Wii eller PS2, som begge led af rammedråber, sløret opløsning og inputforsinkelse på de faktiske maskiner.

Split-screen mode er også stadig intakt, så det er også noget værd.

Andre medier