Hvordan var artiklen?

1473740cookie-tjekSNK Gals' Fighters fjernet fra europæisk Nintendo eShop
Medier
2020/05

SNK Gals' Fighters fjernet fra europæisk Nintendo eShop

SNK Corporation udgav for nylig den klassiske NeoGeo Pocket-titel SNK Gals 'Fighters til Nintendo Switch. Pocketfighteren er stadig tilgængelig i den asiatiske og nordamerikanske version af Nintendo eShop, men de seneste rapporter tyder på, at spillet er forsvundet fra den europæiske version af Nintendo eShop.

GoNintendo rapporterer, at brugere har angivet, at spillet er forsvundet fra den europæiske version af butikken uden grund, efter at det blev nævnt i en Reddit-tråd på Nintendo Switch sub-reddit.

Brugere fra Japan og Amerika udtalte, at de var i stand til at se spillet på eShop og købe. Andre bemærkede, at de var i stand til at få fat i det dag ét fra den europæiske eShop, men efter den første udgivelsesdag vises spillet ikke længere i butikken.

Nintendo Life citerede en bruger, der forklarede...

"Gals' fightere var på min købsliste, men da jeg gik for at tjekke den i eshoppen, manglede den mistænkeligt. Bortset fra nogle få kommentarer, der udtrykker deres forvirring om titlens forsvinden, kunne jeg ikke finde noget. Hvorfor ville et spil blive fjernet fra eshop?”

Indtil videre er der intet svar på, hvorfor spillet er fjernet fra Nintendo eShop og kun den europæiske version af eShop.

De sidste to gange, spil blev fjernet fra eShop, skyldtes en cryptomining fidus og en anden fordi det overtrådte CEROs ratingstandarder.

Det er svært at sige, hvorfor spillet ville blive fjernet, da det er en simpel pocket fighter med digitaliserede versioner af pigerne fra spil som f.eks. King of Fighters, Art of Fighting, Fatal Fury og Samurai Shodown.

Der er intet åbenlyst ved noget af indholdet, der ville berettige fjernelse, men måske var der et prisproblem? Måske en sikkerhedsbrist? Jeg er ikke sikker, men måske finder vi ud af det på mandag, hvis SNK beslutter sig for at udtale sig om sagen.

(Tak for nyhedstip NintendoGlitch)

Andre medier