Hvordan var artiklen?

1473240cookie-tjekHån er stadig planlagt til pc-udgivelse, mens Xbox Series X-versionen nu er under udvikling
Events
2020/05

Hån er stadig planlagt til pc-udgivelse, mens Xbox Series X-versionen nu er under udvikling

Ebb Software arbejder stadig hårdt på Foragte. Selvom udviklerteamet forblev stille i over to år, indeholdt den seneste Inside Xbox-begivenhed det kommende spils Xbox Series X-trailer. Med det sagt, Foragte har ingen udgivelsesdato, men den vil en dag udgives til pc og næste generations hjemmekonsoller.

Først og fremmest, Foragte udgives ikke på Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X. Spillet udgives kun på næste generations konsoller, hvor Xbox Series X vil få det først som en eksklusiv, mens Sonys PS5 sandsynligvis vil få det senere.

Desuden vil pc-gæster have mulighed for at få Foragte via Steam eller GOG. Med alt det sagt, her er den seneste Xbox Series X-trailer:

"Scorn er et atmosfærisk førstepersons gysereventyr, der i øjeblikket er under udvikling af Ebb Software til Xbox Series X og Windows PC."

Ved at blande værkerne af HR Giger og Zdzisław Beksiński for at skabe denne våde, kødfulde, men dystre atmosfære, vil førstepersons horror-eventyrspillet byde på puslespilsløsning og skydemekanik - hvor ammunition og ressourcer er knappe.

Du kan se nogle af de førnævnte i aktion ved at tjekke den meget ældre gameplay-video:

Endvidere Foragte bliver ikke en eksklusiv Epic Games Store på grund af et forudgående løfte holdet lavet til fans. Og hvad angår løfter, er holdet stadig forpligtet til at frigive en ikke-DRM-version til pc-gængere.

Og med det sagt, Foragte har stadig ingen udgivelsesdato. Disse oplysninger kan findes på en nyligt udsendt tråd på Steam, som uddyber en lang række mål og udviklingshinder.

Endelig Foragte vil ikke længere udgives i to dele. I stedet vil spillet få sin debut som en komplet titel til pc (via Steam og GOG) og Xbox Series X. Derudover kan du lære mere om dette spil ved at betale scorn-game.com et besøg.

Andre begivenheder