Hvordan var artiklen?

1475710cookie-tjekSamurai Marathon lander på digitale distributører i Vesten
Medier
2020/05

Samurai Marathon lander på digitale distributører i Vesten

Bernard Rose's Samurai Marathon blev oprindeligt udgivet tilbage i 2019. Det historiske dramastykke, der blev spillet i 1855, fandt Japan først for nylig vejen til digitale distributører i Amerika, og det er i øjeblikket tilgængeligt med tilladelse fra Well Go USA Entertainment.

HanWay Films 'titel er centreret omkring et anstrengende maraton, som en daimyo sendte sin samurai på, hvilket resulterer i, at nogle af dem ikke helt klarer sig gennem rejsen.

I mellemtiden sendes nogle våbenmordende snigmordere for at drage fordel af daimyos udfordring på anmodning af Shogun.

Kaos følger.

Filmen ser ud til at følge forskellige karakterer på maraton, herunder en kylling, der skærer sit hår af og prøver at omfavne et ”kvindekraft” -initiativ. Hvis filmen var ærlig med sig selv, ville hun blive smækket over ansigtet og håndteret på få sekunder.

Det mest spændende ved filmen er det faktum, at nogle snigmordere ser ud til at udnytte situationen, mens alle daimyos mænd løber ud.

Hvad der også er interessant er, at Philip Glass komponerede en original score til filmen, men traileren bruger den midterste sats af "The Grid" fra albummet Koyaanisqatsi i stedet for en original sang. Som jeg nævnte, er det et interessant valg.

Baseret på traileren ser det ikke ud til at være en konvergeret film. Afhængigt af hvordan de håndterer underplottet, der involverer den kvindelige kylling, der forsøger at deltage i marathonet, kunne det afgøre, om det er vågnet eller ej. Men en anden god ting er, at der ikke er noget antydning af "mangfoldighed" for at ødelægge rollebesætningen.

Da det er fra de samme producenter bag Takashi Miike's 13 Assassins, Jeg vil gerne håbe, det er en okay film fri for propagandaen, der har ødelagt næsten alle større Hollywood-film. Men så er der intet helligt i disse dage, så vær forsigtig med Samurai Marathon.

Andre medier