Hvordan var artiklen?

1476170cookie-tjekRygte Watch: Death Strandings salg angiveligt var dårligt
Medier
2020/05

Rygte Watch: Death Strandings salg angiveligt var dårligt

Døden strander sidder ved en forbindelse af branchefejl, der har kulmineret i dens nu rapporterede fiasko. I første omgang så spillet ud til at være en absolut succes. På et tidspunkt var rekord tre millioner brugere aktive på PS4, og i Japan havde den en af ​​generationens mest succesfulde nye IP-lanceringer, ifølge Kitguru.

Så ifølge den seneste lækage fra Dusk Golem, som afhentet af Spil World Observer, faldt salget fladt. En tendens, der rammer flere store spil, bl.a Resident Evil 3, Final Fantasy 7 Remake, og berygtet Gears of War 5. Hvor markedsføring formår at drive et overordentlig godt lanceringssalg, men når folk har en chance for at opleve spillet, falder salget i de efterfølgende uger.

Døden strander gjorde ikke sig selv nogen tjeneste med sin markedsføring, der talte om sociale skel, mens angreb Trump og Brexit-tilhængere. Begge har opnået mainstream popularitet i mellemtiden. Efterlader kun isolerede lommer af progressive, der isolerer sig fra det bredere samfund, som de betragter i absolut foragt som ikke er enige med dem.

Ironisk nok, som du vil se, i et stykke tid, når folk ville kritisere Døden strander, Jeg ville altid have en forberedt replik. Efter den, jeg talte med, havde afsluttet deres kritik, ville jeg være enig og så påpege over for dem, at Kojima fik Sony til at skrive en blankocheck for det. Deres øjne lyste op, et smil spredte sig over deres ansigt, og Døden strander pludselig var det ikke så slemt. Når alt kommer til alt, klæbede det det til Sony, og tilsyneladende er den joke død præcis.

Sony siges at have brugt rigtig mange penge på udviklingen af Døden strander. Kun for over tre millioner enheder at sidde i lagre og samle støv. Svarende til originalen Tomb Raider genstart, Square havde til hensigt, at spillet skulle sælge millioner mere, end det endte med at gøre det.

Hvis du troede, at slutproduktet ikke lignede det oprindeligt teasede spil, er det fordi, halvandet år før det blev udgivet, blev det genstartet. Med den konsekvens, at Sony var utilfredse med den mørke natur, det originale spils retning havde taget. Efter at andre studier havde klaget over, hvordan Kojima var Sonys favorit, nægtede Sony at forlænge udgivelsesdatoen, hvilket efterlod mange aspekter af spillet til at føles noget uopfyldende.

Nu kommer den del af rygtet, jeg personligt er skeptisk over for. Det af påstanden Konami arbejder sammen med Sony og Kojima for at udvikle en ny Silent Hill spil. Et arrangement Konami selv har tidligere afvist.

Som tidligere dækket, a Silent Hill spil er under udvikling, men som Konami har sagt, ikke som rapporteret. Med henvisning til rygtet på det tidspunkt, at Sony genstartede franchisen og havde et episodisk spil også under udvikling.

I løbet af de næste par måneder ved vi det med sikkerhed, da Sony sandsynligvis vil tease et Silent Hill-spil for at få hype til lanceringen af ​​deres PlayStation 5. Vil det være nok til at overvinde den negative PR over dets svagere design, hardwareproblemer og Last of US 2 fiasko? Det er tvivlsomt.

Fuldt opslag

Jeg kan faktisk tale lidt om det her. Hold nu fast i min, jeg er en smule uklar med detaljerne, det er også efter min forståelse, jeg vil prøve at få det, jeg har hørt, så nøjagtigt som muligt, men jeg skærer også dele af dette ud. Jeg er også ved at sige nogle kontroversielle ting for nogle, så vær klar. Intet af dette er fra nogen kilde, jeg personligt kan bekræfte, men det er, hvad jeg har hørt.

Death Stranding var et flop. Det solgte godt i starten, men jeg har hørt, at det har over 3 millioner usolgte eksemplarer af det, der er blevet produceret, men salget faldt lidt til et krav, og spillet har ikke gjort det så godt, som alle involverede har håbet. Death Stranding skulle oprindeligt også være et meget anderledes spil, meget mørkere og mere gyseragtigt, men omkring halvandet år før lanceringen blev udviklingen blødt genstartet. Sony og Kojima havde nogle uenigheder, og nogle andre studier i Sonys Worldwide Studios var en smule kede af de penge, Kojima fik for spillet, sammen med uenigheder førte til, at Death Stranding ikke ender som et PS5-spil og et skarpere udgivelsesvindue selv. efter den bløde genstart. Der er meget mere her, men det er den del, jeg vil dele, som er relevant.

Så oprindeligt kom Sony og Konami til en aftale, da Konami var på udkig efter Silent Hill-udviklere, jeg er ikke helt klar over detaljerne, men Toyama havde været interesseret i at lave et gyserspil, men Siren IP er lidt mere en niche-ting og ville få et lavere budget. På en eller anden måde ville jeg ønske, at jeg var mere klar over detaljerne, men på en eller anden måde faldt et par variabler på plads, at Sony gik ud af deres måde at arbejde med Konami for at give Toyama mulighed for at arbejde på et gyserspil, men et gyserspil med mere anerkendelse bag sig end Siren, som jeg selvfølgelig mener Silent Hill. Sony så også ud til at have den idé, da Death Stranding var et tab for dem, at få Kojima til endelig at arbejde på et gyserspil, som han har ønsket sig, at få Konami til at hjælpe med regningen for Kojimas og Toyamas spil (da Konami skulle hjælpe med at finansiere uanset hvilket spil). Der var en vis japansk stolthed på Kojima Pro's side, da Death Stranding ikke gjorde det for godt, så de vil gerne bevise sig selv mere. Sony har det fint med det, men ikke til at lave et spil uden et så oppustet budget som DS, og de mener, at et gyserspil eller endda et Silent Hill-spil som et mærke med anerkendelse og allerede forudbygget hype med hans navngivne tilknyttet kan gøre mere økonomisk udbytte for dem og være en stærk titel for deres platform. Kojima laver et gyserspil og laver Silent Hills har hype bag sig, Toyama og Team Silent-medlemmer, der vender tilbage for at lave et nyt Silent Hill-spil, har hype bag sig, og Sony og Konami var i stand til at indgå en aftale, der gjorde begge parter glade og gensidigt fordele begge to.

Dette er en super forsimplifikation, men grundlæggende ville Konami bare have nogen til at lave et godt Silent Hill-spil og var villig til at finansiere den pitch, de valgte, Sony var interesseret på grund af, hvad Toyama ønskede til sit næste projekt og muligheden for at få Kojima til at lave en mindre budgetspil efter Death Stranding var en fiasko, som de mener ville have interesse for spillere, og der blev indgået en aftale med Sony og Konami, der begge finansierede disse projekter (selvom lad mig præcisere, Kojima-spillet er stadig i forhandlingerne på dette tidspunkt i tid).

Andre medier