Hvordan var artiklen?

1476671cookie-tjekRidge Wallet står ved ItsAGundam under stormstorm
Funktionalitet
2020/05

Ridge Wallet står ved ItsAGundam under stormstorm

Sjældent finder man et selskab med held til at stå op imod hadmobberne. For ikke at sige, at intelligensen til at vide, hvem deres betalende kunder er. Den populære YouTube-sponsor Ridge Wallet har nu demonstreret en passende kapacitet for begge, da de nægter at grotte til presset om at falde eller fordømme ItsAGundman.

At give lidt baghistorie for dem, der har gået glip af den seneste Twitch-kontrovers. ItsAGundman offentliggjorde en video (se nedenfor), hvor han gør, hvad han gør bedst, og dækker Twitch Thots. I stedet for at rette fokus mod et bestemt drama eller skandale, der blev udfoldet, dækkede hans video ind i Pokimanes publikum. At latterliggøre dem for at være simps, der er villige til at blive hjemløse og forsømme deres familier til at bidrage med penge til Pokimane.

Naturligvis er den virksomhed, der beskæftiger sig med at tackle de økonomiske problemer omkring ”overdreven brug af videospil” og afværge farerne, som anime udgør overfor… noget, ingen indsigelse mod at simpele. Enhver kan let forstå gamere og weebs blot at vælge at arbejde for meget, men ellers er det ikke en økonomisk byrde at opfylde deres forpligtelser. Især ikke når de støtter nogle af de største industrier i verden.

Alligevel er folk, der bliver hjemløse og forsømmer deres familier, ikke noget problem for samfundet. For at låne en passende sætning fra ItsAGundams kanal: Virkelig dronning ?!

Til sidst opdagede Pokimane ItsAGundams video under en Just Chatting Stream, hvor hun reagerede på videoer af sig selv. Da hun så videoen, tog hun øjeblikkelig paraply og instruerede sin legion af fans til at gå efter både sponsoren og ItsAGundam. Selvom man omhyggeligt instruerer dem om ikke at chikanere heller.

Der opstod bekymring for, om Ridge Wallet ville vælge at undgå det efterfølgende drama og vrede fra hadmobben. Især efter et navngivet hovedvideospillfirma, der trak deres sponsorat fra ItsAGundam.

Kvartalet delte den samme sponsor og havde tidligere dækket de igangværende begivenheder nåede ud til Ridge Wallet og bad om deres holdning til emnet. Anmoder Ridge Wallet ikke hul til hadmobberne, der krævede, at de droppede deres sponsorering. Som svar forsikrede de TheQuartering om, at de ikke afsluttede ItsAGundams sponsorering, og de tog paraply med folk, der kæmper efter sponsorer for at udligne personbøger.

”Hej Jeremy, jeg sætter pris på den mand. Ja, vi fik vind af, hvad der skete lørdag og søndag ... og vi fraråder virkelig folk, der går imod sponsorer over personlig oksekød ... Vi har fået masser af støtte, det ser ud til, at mange mennesker er på vores side. ”

Desværre mistede ItsAGundam stadig en massiv sponsor, som han og Quartering har valgt ikke at nævne. For tiden kan du give ham støtte ved at tjekke hans indhold og lade Ridge tegnebog ved, at de tog det rigtige valg.

Andre funktioner