Hvordan var artiklen?

1475670cookie-tjekRIDE 4-udgivelsesdatoen er fastsat til 8. oktober på PS4, Xbox One, Steam
Medier
2020/05

RIDE 4-udgivelsesdatoen er fastsat til 8. oktober på PS4, Xbox One, Steam

Det meddelte den italienske udvikler Milestone RIDE 4 udkommer i år, som de bekræftede igen December i 2019. De seneste nyheder afslører, at udgivelsesdatoen er sat til den 8. oktober 2020 på PlayStation 4, Xbox One og på Steam til pc.

De annoncerede, at det fjerde spil i den ærværdige serie vil omfatte en helt ny overhalet Career Mode, sammen med en helt ny Endurance Mode, forbedret dynamisk belysning og vejr, nye pitstops til dæk- og brændstofstyring, samt cykelmodeller ombygget fra jordet baseret på de originale CAD-tekniske specifikationer og 3D-laserscanninger af de virkelige modeller.

Meget gerne RIDE 3, vil de også omfatte en række sjældne eller unikt fremstillede cykler, som du måske ikke har set på produktionslinjen eller på racerbanen.

Du kan få et glimt af nogle in-motor-optagelser med debut-in-motor traileren nedenfor.

En stor del af pressemeddelelsen fortæller om, hvordan den fornyede karrieretilstand er designet til at skabe din egen vej gennem en lang række valg, som du kan træffe for at strukturere din vej til storhed, på din måde.

Din karriere starter med lokale begivenheder, og du bliver nødt til at arbejde dig op til internationale ligaer og til sidst verdensmesterskaber.

Cykeltilpasning vender også tilbage til folden, hvilket giver spillere mulighed for at skabe originale farver eller ændre cykeldesignene, så de passer til deres specifikke kørestil.

De har også overhalet multiplayer-opsætningen for at give mulighed for dedikerede servere, hvilket giver spillerne mere kontrol over, hvordan de spiller og interagerer med andre i online-tilstandene.

Nu Jeg elskede absolut RIDE 3…. på pc.

De visuelle effekter på 60 fps og højere ende gjorde en verden til forskel ved at spille på en high-end rig sammenlignet med 30 fps caps til hjemmekonsoller. Du har at gøre med et helt andet sæt udfordringer, når du først åbner rammehastigheden og har mere præcisionskontrol over cyklen uden nogen som helst inputlatens.

Jeg kan ærligt talt ikke anbefale spillet nok, da det dybest set er motorcykelversionen af Gran Turismo. Jeg håber bare, at Milestone denne gang har et mere robust soundtrack og mulighed for musik i spillet. For mere information er du velkommen til at tjekke officielle Milestone-hjemmeside.

Andre medier