Hvordan var artiklen?

1478510cookie-tjekRevival: Rekolonisering 4x strategispil Alpha-tilmeldinger er live
Medier
2020/05

Revival: Rekolonisering 4x strategispil Alpha-tilmeldinger er live

Herocraft annoncerede, at de har et nyt 4x strategispil i værket, der er sat i gang tusind år efter Jordens fald, hvor nye herskere har taget over, og magtsyge fraktioner forsøger at gøre sig gældende for at forpurre tyrannerne og kontrollere planeten og sine ressourcer til sig selv.

Genoplivning: Genkolonisering er planlagt til at udgive på et tidspunkt i tredje kvartal af 2020, men inden det sker, ønsker udviklerne at få feedback fra potentielle kunder via alfa-tests. Du kan faktisk tilmelde dig Genoplivning: Genkolonisering alfa over på officielle Revival4x.com hjemmeside.

Spillet beskrives som Civilization 6 møder Horizon: Nul Dawn. Spillet er centreret omkring en slyngel kunstig intelligens, der har overtaget planeten, og det er op til dig langsomt at udvikle en modstandskraft, tage forskellige dele af Jorden tilbage og genkolonisere planeten, som du finder passende.

Du kan se teaser-traileren til spillet nedenfor.

Det ser ud til at kombinere mange af de grundlæggende 4x-elementer, du ville forvente af et spil af denne art: du har evnen til at mobilisere hære og specialenheder, opdage nye områder, terraformere nærliggende sektorer, forske i og udvikle nye færdigheder og vigtigst af alt udrydde enhver kraft, der står i vejen for at erobre og kontrollere den nye Jord.

Kernekonceptet for Genoplivning: Genkolonisering er, at det formodes at være en fri-form version af Sid Meiers Alpha Centauri. Dette spil har dybest set været 11 år undervejs af fans af genren, der voksede op med sims og store strategi-titler fra 1990'erne. Genoplivning: Kolonisering kommer endelig til at fungere i år, startende med en udgivelse på pc.

Hvis du kan lide, hvad HeroCraft arbejder på og ønsker at støtte de russiske udviklere, er du velkommen til at gøre det ved at besøge den officielle hjemmeside og tilmelde dig alfa-testen.

Andre medier