Hvordan var artiklen?

1473720cookie-tjekResident Evil 8 vil være det mest foruroligende spil i serien, ifølge rapporter
Medier
2020/05

Resident Evil 8 vil være det mest foruroligende spil i serien, ifølge rapporter

Flere rapporter er gået op om Capcoms rygter Resident Evil 8 titlen er en af ​​de mest "grufulde" afleveringer i serien. Selvom ingen officielle breve, skrive-ups eller erklæringer er blevet udsendt af Capcom om dette rygte, mener mange websteder, at denne nye Resident Evil 8 rygtet har en vis vægt.

Det siger sig selv, at rygter altid skal tages med et gran salt. Lækkeren (Dusk Golem) er dog ofte med på videogameschronicle.com, som nævnte websted har en ret solid track record, når det kommer til lækager og rygter.

Ud over ovenstående hjemmesides track record, tilbage den 10. december 2019, hjemmesiden rapporterede at den tidligere PlatinumGames CEO Tsutomu Teranishi på en måde vendte tilbage til Capcom med tidligere PlatinumGames-udviklere for at starte M-Two.

Den 30. marts 2020, udgivelsessiden kiggede over Resident Evil 3 genindspilning kreditter og fandt ud af, at den navngiver en håndfuld M-Two-ansatte, inklusive designeren Teranishi - såvel som et par tidligere PlatinumGames-udviklere.

Hjemmesiden nævnte også, at Xbox-teamet en dag ville have en særlig begivenhed i begyndelsen af ​​maj - på grund af at E3 2020 blev aflyst. Og den 7. maj 2020 kom Xbox-teamet med en ny Inside Xbox-episode.

Med det sagt, det seneste rygte omkring det uanmeldte Resident Evil 8 titel af Dusk Golem hævder, at det kommende spil vil være "det mørkeste og mest grusomme Resident Evil endnu", mens de har de "mest foruroligende fjendedesigns i serien."

Ovenstående information kommer fra hjemmesider dualshockers.com og dsogaming.com. Derudover hentede de to websteder følgende tweets fra Twitter-brugeren Dusk Golem:

Til sidst, tror du på disse rygter, eller tror du, at det hele er falsk? Hvordan det end går, må tiden vise.

Andre medier