Hvordan var artiklen?

1475310cookie-tjekReddit Power Mods Forby brugere til at påpege 5 Mods Control 92 af de 500 XNUMX subs
Funktionalitet
2020/05

Reddit Power Mods Forby brugere til at påpege 5 Mods Control 92 af de 500 XNUMX subs

En håndfuld moderatorer kontrollerer næsten hele de øverste lokalsamfund på det sociale medienetværk, Reddit. Disse moderatorer inkluderer Cyxie, Awkwardtheturtle, Gallowboob, Merari01 og Siouxsie_siousv2.

Brugere, der informerer andre brugere om dette sociale medieoligarki, er straks forbudt for deres indsats.

Et billede opsummerer dybest set, hvad der er sket, hvilket viser til venstre, at den samme håndfuld mennesker har moderationskontrol over 92 af de 500 bedste subs på Reddit, hvor billedet til højre viser, at den bruger, der sender det nævnte billede i andre subs er blevet permanent forbudt fra nævnte subs.

o4mQghp

Desværre måtte posten også være fjernet fra KotakuInAction2 på grund af en regel om ikke at sende brugernavne til personer, der ikke abonnerede på underenheden. Årsagen til den eksisterende regel er, at administratorerne ser efter en hvilken som helst grund til at skrubbe KIA 2 fra platformen, og de kan bruge visningen af ​​brugernavne som en undskyldning for at hævde, at undergruppen engagerer sig i "chikane" og lukker den ned.

Moderator AntonioOfVenice forklarede dog, at de ikke forbød brugeren, selvom de måtte fjerne stillingen ...

”Vi tillader ikke omtale af brugernavne på mennesker, der ikke er i denne undergruppe. Selvfølgelig bliver du ikke forbudt her for at sende det. ”

Så hvorfor er et billede, der viser, at top-power mods over de største subs på platformen er så farligt? Fordi det lader folk vide, at der er konsolideret strøm på Reddit, og at nogle få mennesker styrer informationsstrømmen på platformen på tværs af de større samfund.

Dette inkluderer / r / gaming /, / r / memes /, / r / pics /, og / r / film / for at nævne nogle få.

Forestil dig, hvilken slags informationsstrøm du kan manipulere baseret på hvad folk kan vide om bestemte film? Visse kontroverser, der finder sted i spillebranchen? Visse billeder, der sætter spørgsmålstegn ved anlægget? Visse memes, der latterliggør propaganda?

Du kan meget let forme millioner af menneskers sind baseret på hvad du gør og ikke tillader på disse undergrupper. Et perfekt eksempel er, hvordan Reddit har forbudt brugere at sende memer om Sony og Naughty Dog's The Last of Us: Part II.

X7seLaX

Hvad var det meme, der var så forfærdeligt, der berettigede brugeren suspenderet fra Reddit og forbudt for / r / gaming / for godt?

Det var et billede af The Last of Us: Part IIPlayStation Store-side, der viser alle de femstjernede brugerbedømmelser med en fane, der afslører, at spillet endnu ikke er ude, og at det stadig er i forudbestillingsfasen.

Nedenfor er der et billede af Barack Obama, der giver Barack Obama en medalje med ordene "Sony", som er pudset på tværs af begge billeder af Obama, og således udledes, at Sony har fastlagt brugerbedømmelsen ved at lade folk, der forudbestilte spillet, bedømme spillet før frigøre.

Stillingen blev fjernet fra / r / gaming /, og brugeren blev forbudt.

oSllI5m

Dette er den slags informationskontrol, der former eller omformer opfattelsen af ​​aktuelle begivenheder, politik, historie, verdensnyheder eller endda popkultur.

Dette niveau af censur bliver stadig mere farligt til det punkt, hvor du snart ikke engang vil være i stand til at kritisere etableringen på nogen måde, og enhver uenighed vil blive kvalt på den ene eller anden måde.

(Tak for nyhedstips KotakuInAction2 og # 4KQLEDRACE / 2K IPS / SWITCH RACE)

Andre funktioner